На 18 декември в 08:32 часа започва Новолуние в знака

...
На 18 декември в 08:32 часа започва Новолуние в знака
Коментари Харесай

Новолуние в знак Стрелец

На 18 декември в 08:32 часа стартира Новолуние в знака Стрелец.

Известно е, че Луната трансформира външния си тип. Самата тя не излъчва светлина, тъй че на небето се вижда единствено осветената й от Слънцето повърхнина - дневната страна. Преминавайки през небето от запад на изток, Луната догонва и изпреварва Слънцето за един месец. Това трансформира лунните етапи: новолуние, втора четвърт, пълнолуние и последна четвърт.

Фазите на Луната се трансформират от време на време и всеки месец настава новолуние. Нашите предшественици също са знаели, че нощното величие, намирайки се в разнообразни етапи по друг метод въздейства на живота на земята.

Новолунието, това е интервал на обновлението, което стартира. Влиянието му продължава няколко дни. Психиката на човек страда по време на появяването на новата Луна. По това време се появява уязвимост, прочувствена нестабилност, отмалялост. Някои хора изпадат в незаинтересованост, други изпитват неразбираема потиснатост, която може да премине в меланхолия. Важното е, че това скоро ще отмине, че след всеки спад настава стремглав напредък и настроението не е изключение.

Раждането на нова Луна извънредно отрицателно се отразява върху човешкото тяло. През този интервал, под въздействието на спътника на Земята:

Раздразнението към околния свят се увеличава;

Сърдечните болести се влошават;

Възможни са пристъпи на агресия;

Възниква необяснима незаинтересованост към делата;

Всяко стартирано дело стартирано в този интервал, претърпява крах;

Имунитетът понижава.

Човекът по време на новолуние се освобождава от всичко излишно - както на физиологично равнище, по този начин и на енергийно. По тази причина най-добре е да се приспособите към естествените биоритми и да си помогнете да се изчистите от токсините: посредством подобаваща диета, също да разтоварите прочувственото си положение, да работите със съзнанието и подсъзнанието. Гладуването при новолуние предотвратява някои заболявания. Първите дни от този интервал са доста удобни за унищожаване на неприятните привички.

Много научни тествания и опити са потвърдили, че времето на новолунието е извънредно неподходящо за хората, изключително за мъжете. Силната половина от човечеството претърпява този цикъл изключително мъчно. Мъжете не могат сами да се познаят, тъй като в тях се появява необичайно възприятие на равнодушие към всичко, което се случва. Те също може да изпаднат в меланхолия, тежестта на която се дефинира от волята и силата на духа на по-силна половина от човечеството - мощните духом по-лесно понасят, а слабите духом са доста по-зле.

Ако помолите съпруг/а или другар по това време да свършат малко домакинска работа или други неща, най-вероятно ще се натъкнете на отвод. Крайно целесъобразно е да не се занимавате с тежка физическа работа, тъй като елементарно се получават контузии. Освен да се заобикаля огромното натоварване, да не се вземат значими решения. Повечето сърдечни пристъпи, спорове, случаи на експанзии са присъщи по време на новолунието. Добре е да отделите време за отмора, медитация и духовни практики.

Денят е подобаващ за усамотение, за обмисляне на персоналния ви живот, което може да стане и по време на медитация и визуализация. Представяйте си нещата като че ли към този момент са станали. Опитайте се да усетите всички детайлности и нюанси -- цветове, миризми, звуци. Стига да не ви е бедна фантазията. Ако сте жена, какво ви пречи да си визиите, че сте в сватбена рокля, паралелно с щастливия фаворит до себе си? Държите букет от красиви и свежи цветя. Чувате сватбения марш. Звън на чаши. Това е просто един образец. Или представяйте си каквото друго там си мечтаете!

Ако имате уговорена среща, то я направете на място, където има допустимо минимум хора, в някое малко и безшумно кафене. Прекарайте това време надалеч от непотребни хорски очи.

Не е уместно да давате заеми - след това целия месец ще би трябвало все да плащате, без да получавате.
Не е уместно и да вземате заем. После с повишаване на Луната ще нарастват и вашите задължения и няма да можете да се измъкнете от това състояние през целия месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР