На 18 декември Иво е приет в УМБАЛ Сърце и

...
На 18 декември Иво е приет в УМБАЛ Сърце и
Коментари Харесай

Млад баща с рядко заболяване в нова битка за живота си


На 18 декември Иво е признат в УМБАЛ " Сърце и мозък " в Плевен, където след направено контролно ЯМР на главата е намерено ново образувание (по-голямо от първото) и лекарите преценят, че би трябвало още веднъж да се направи мозъчна интервенция, с цел да се в профил.

Интервенцията е осъществена на 21 декември, оповестява Нова тв. След повече от година блуждаене, безброй  проучвания и две мозъчни интервенции, към този момент има безапелационна диагноза - Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В вид.

Болестта е рядка, тежка и постанова използването на мощна химиотерапия и местна терапия на окото. Роднините на мъжа към този момент са се свързали с няколко лечебни заведения в Турция. Оттам им споделят, че би трябвало да бъде направена химиотерапия, последвана от трансплантация на стволови кафези, като през целия интервал Иво би трябвало да е в болнично заведение, където да се следи положението му, без опция да излиза. За това лекуване са нужни към 250 000 лева, с които околните му не разполагат.

Ако желаете да помогнете на Иво да се пребори с заболяването, може да го извършите по следните способи:

Подкрепете Иво с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по Iban сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-ivo-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR1BIxbA9GQ7DSsgOuWF0PlLsVUYHJHfoopjV1WYmuqOLHmq0DagV8XiDs0 

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG74BUIN95611000706952

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Иво Събчев Димитров

Алианц Банк България " АД е формалният банков сътрудник на Фондация " Павел Андреев ". При подаяние на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/  

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР