На 18.07. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза

...
На 18.07. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза
Коментари Харесай

Венера в Рак: Грижа за дома и най-близките при водните знаци Рак, Скорпион и Риби

На 18.07. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Рак, най-грижовният и насочен към дома и фамилията знак от зодиака и ще остане там до 11.08.

Периодът ще ни предразположи да обърнем внимание на най-близките си хора и на домовете си. Не е изключено някои от нас да обзаведат или преаранжират жилищата си, до момента в който други ще се втурнат да оказват помощ на по-възрастни родственици или други хора от фамилията си. Венера демонстрира, какво ще притегля интереса ни през интервала и какво ще ни харесва да вършим. Поради тази причина е доста евентуално да се втурнем да се занимаваме с готварство, украса, спа процедури, водни спортове, медицина или санитария.

Най-добре ще се отрази прекосяването на Венера през Рак на водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще реализират намисленото с лекост и финес. Професионалните им партньорства се чака да се развиват и разпростират по метода, по който желаят. От друга страна престоят на планетата тук е доста подобаващ за влюбване и стартирана на връзка или за задълбочаване на към този момент съществуващи връзки.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен може да чакат изненадващи позвънявания или известия, които мощно ще ги развълнуват.

Земните знаци Козирог, Телец и Дева ще са мощно ангажирани с ученето на нови неща и развиването на качествата си.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще се усещат финансово постоянни през интервала. Възможно е да получат забавени заплащания или хонорари.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР