На 18.01.т.г. около 19.40 ч. в Районно управление - Приморско

...
На 18.01.т.г. около 19.40 ч. в Районно управление - Приморско
Коментари Харесай

Пожар от апартамент изпепели бар и магазин в Приморско, рускиня пострада

На 18.01.т.г. към 19.40 ч. в Районно ръководство - Приморско е получено известие за пожар, зародил в партерното помещение на четириетажна жилищна постройка, ситуирана на ул. „ Лагуна “ № 6 в Приморско.

Огънят е сподавен от два екипа на РСПБЗН - Приморско и Царево. От пожара изгорели бар „ The Place “ и магазин за хранителни артикули дружно със складово помещение / и двама обекта са сезонни, като все още са били зазимени/. От случая обгоряла част от фасадата над комерсиалните пространства.

Вследствие на пожара потърпевша 68 годишна - непрекъснато пребиваваща в България и живееща на втория жилищен етаж над комерсиалните обекти съветска гражданка. Жената се уплашила от огъня и напуснала постройката, като при прекосяване през входната врата, ситуирана в непосредствена непосредственост до горящото заведение, получила обгаряния към 10 %.

Жената е откарана до УМБАЛ – Бургас и след медицински обзор е освободена за домашно лекуване. От пожара изгоряло оборудването на комерсиалните обекти.

Причините за случая, както и цената на нанесените вреди са в развой на изясняване. Предстои осъществяването на оглед в светлата част на денонощието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР