На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване

...
На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване
Коментари Харесай

Ето къде в София няма да има вода в петък

На 17 май 2019 година (петък), по отношение на спиране на сградно водопроводно отклоняване до бл. 14 жк. „ Зона Б-5 “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
-ул. „ Одрин “ от бул. „ Александър Стамболийски “ до ул. „ Партений Нишавски “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Одрин “ ъгъла с ул. „ Позитано “.

На 17 май 2019 година (петък), по отношение на осъществяване на капиталов план за замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Монтевидео “ кв. „ Овча купел “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
-ул. „ Монтевидео “, ул. „ Гайтанци “, ул. 315, ул. „ Президент Линкълн “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Монтевидео “ ъгъла с ул. „ Барите “.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишаване  мътността на водата.-->

След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.
На 17 май 2019 година (петък), по отношение на замяна на водомерен възел на бул. „ Възкресение “ жк. „ Красна поляна “ 1 се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
-ул. „ Румяна “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Румяна “ бл. 24.
На 17 май 2019 година (петък), по отношение на диагностика на махленски тръбопровод в кв. „ Абдовица “ №63 се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
-кв. „ Абдовица “ от №1 до №160

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „ Абдовица “ №88.
На 17 май 2019 година (петък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Кораб планина “ жк. „ Лозенец “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:30 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
-ул. „ Кораб планина “ от ул. „ Трепетлика “ до ул. „ Плачковица “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Кораб планина “ ъгъла с ул. „ Плачковица “.

На 17 май 2019 година (петък), по отношение на създаване на махленски тръбопровод на ул. „ Загребска “ кв. „ Овча купел “ се постанова прекъсване на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
-ул. „ Загребска “ от ул. „ Ново село “ до ул. „ Любляна “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Загребска “ ъгъла с ул. „ Любляна “.
 
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението -.

“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението () дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР