На 17 декември 2021 г. отвори врати първият голям търговски

...
На 17 декември 2021 г. отвори врати първият голям търговски
Коментари Харесай

Първият голям търговски център в Перник отвори врати

На 17 декември 2021 година отвори порти първият огромен търговски център в Перник - Проектът е уникален - съчетаващ съвременна визия с функционалност.
Визитка Обща разгъната застроена повърхност на постройката - 23 500 кв.м Инвестиция - над 15 млн. лева Мото - " Ново, свежо, друго " Интериорен план - Студио за архитектура и дизайн CREART Единствено ново и съвременно кино за града и региона - верига киносалони CINELAND
Инвестиционният план е изпълнен с директно финансиране и е на стойност над 15 милиона лв.. Mall Pernik е осъществен в продължение на 3 години и се отличава със своята идея и мащаби за града. Припознат е като важен за община Перник още по време на строителството му през 2020 година, когато главният вложител бе награден с влиятелния плакет " Най-голям вложител ".

Мотото на комерсиалния център е " Ново, свежо, друго " и точно в него е вплетена и идейната идея на плана и неговото осъществяване. Mall Pernik е основан вследствие на преустрояване на емблематична индустриална постройка от 70-те с нова пристройка, обединени посредством ярко атриумно пространство.
Реклама
Интериорният план е дело на Студио за архитектура и дизайн Дизайнът е в изчистени линии. Сградата е с висок клас енергийна успеваемост, съвременни уреди, улеснен достъп, светла и просторна панорамна тераса и бутиково осъществяване на всички общи пространства в четири съществени цвята.
Партньори
Обектите в Mall Pernik са с повърхност от 30 до 1000 кв.м. Миксът от наематели включва одобрени марки във всички сегменти - мода, обувки, спортни артикули, детски артикули, парфюмерия и козметика, дарове, услуги, обекти за хранене и развлечение.

За сътрудниците си Mall Pernik предлага пространства в съвсем приключен тип с построени точки за присъединение, витрини, ролетни щори, системи за пожаробезопасност, BMS ръководство и надзор. Договорите са с друга експозиция по отношение на сегмента, в който оперира търговецът, и оферират гъвкави условия и благоприятни условия за договаряне. Комплексът се ръководи от вложителя, който е единствен притежател на капитала. А това е главно преимущество, което форсира процесите по взимане на решения и прави средата съответна и адаптивна на промени в връзките сред сътрудниците за в бъдеще.

Българската верига кинoсалони първа посрещна най-нетърпеливите фенове на киното в комерсиалния център, трансформирайки го в мечтана дестинация за развлечение и извършване на покупки. Cineland Mall Pernik разполага с 4 съвременни зали, една от които VIP, с комфортни кресла с регулируема облегалка, създаващи чувство за домакински уют и улеснение. Атмосферата на прекарването се добавя от реалистичните картина и тон с помощта на цифрови 4K прожекционни апарати, DOLBY цифрова озвучителна система и 3D сребърни екрани.
Лентата режат Божидар Илиев – шеф и съучастник на верига киносалони Cineland, (вляво) и Кирил Славениев – вложител Mall Pernik Реклама
В началото на пролетта за перничани и гостите на града ще отвори порти магазинът за смесена мода Sinsay , познатият бранд от полската верига LPP S.A - с магазин на два етажа и в обновената идея за страната. Очаквани с неспокойствие също са магазините на Hippoland, Sport Depot, Mat Star, Sky Optic,сладкарници " Неделя ", книжарницаCiela , които също сe приготвят да посрещнат скоро първите си клиенти.

Mall Pernik e с отлична локация в центъра на града във функционираща от години ритейл зона, в една линия с Billa, Technopolis, Jysk, Kaufland, Lidl и dm. Удобство съставлява и необятният външен надземен паркинг с елементарен достъп от главната централна улица за града и района.
Изненади за посетителите
В момента Mall Pernik приготвя своето огромно разкриване за пролетта на тази година, с което да отпразнува публично идната огромна крачка в развиването на 120-хилядната община.

Търговският център приготвя доста изненади и дарове за посетителите. Предимствата за клиентите са безспорни: с изключение на досегаемост от всички точки на града комплексът ще предложи както занимания - ярък food court с панорамна тераса, кина и игри, заведения за хранене, по този начин и благоприятни условия за извършване на покупки от одобрени марки и марки.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Ритейл 2 Политика 3 Промишленост 1 Ритейл 2 Политика 3 Политика 1 Ритейл 2 Отбрана 3 Промишленост Реклама За повече информация, свободни площи и благоприятни условия за взаимно партньорство апелирам свържете се с нас на: +359 879 90 99 90 или на адрес: гр. Перник, ул. " Св. св. Кирил и Методий " 23 Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Строителство и имоти
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР