На 16-ти септември най-голямата инициатива на Нестле България, промотираща активния

...
На 16-ти септември най-голямата инициатива на Нестле България, промотираща активния
Коментари Харесай

Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и формата „Игри на волята“

На 16-ти септември най-голямата самодейност на Нестле България, промотираща дейния метод на живот, среща рисковия ефирен риалити формат “Игри на волята ”, с цел да провокира почитателите на физическата интензивност да се включат онлайн в атрактивни провокации   

С това издание „ Нестле за Живей Активно! Град 2023 “ надгражда обичаи посредством партньорство с динамичното риалити шоу „ Игри на волята “ и дава опция на искащите да станат очевидци на сливането на два свята на физическата интензивност. По този метод самодейността показва непрекъснатия си блян към креативност и иновация в осъществяването на задачата за деен, здравословен и авантюристичен метод на живот.

 

Посланиците на самодейността, спортните клубове и институционалните членове на фамилията на „ Нестле за Живей Активно “, които седят зад близо 20-годишната история на самодейността, още веднъж ще се впуснат в потребните занимания. Спортната легенда Йордан Йовчев и приятелите от Националната спортна академия влизат в ролята и на консултанти, с цел да спомагат с избора на провокации от формата „ Игри на волята “ и подсигуряват безвредното и атрактивно протичане на събитието. Next Level вземат участие в организацията на към този момент познатия любителски маратон, а Асен Аролски приготвя забавна стратегия за домашни любимци и техните притежатели.

 

 

Наред с познати за „ Нестле за Живей Активно “ действия и местоположения, гостите на събитието ще ревизират дали могат да тичат с яйце в лъжица, какъв брой бързо скачат през препиятствия, умеят ли да пазят равновесие на греда? И още доста забавни провокации, трансформирали „ Игри на волята “ в обичан български формат.

 

 

 

 

“Mисията на „ Нестле за Живей Активно! “ продължава към този момент 18 години – да промотира ролята и смисъла на физическата интензивност и уравновесеното хранене за едно по-здраво бъдеще на всички нас. 60 минути придвижване са най-малко нужните за един ден за един човек и включвайки „ Игри на волята “ и сътрудниците ни от имаме вяра, че ще притеглим още по-голям брой нови другари на придвижването, ” каза Нели Ангелова, шеф “Комуникиции ” Нестле Югоизточен пазар.

 

 

Площадът пред НДК и “Кучешката градина ” в Южния парк са двете горещи точки, където ще се случват събитията, а водещите на “Игри на волята ”, дружно с участници от предходни сезони и звездният тим на “Нестле за Живей Активно ” – Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Маруся Иванова и Асен Аролски – ще бъдат на терен, с цел да се включат в провокациите и да направляват всички искащи да влязат в “маратонките ” и “лапите ” на риалити звездите.

 

Тазгодишното градско издание на 18-годишната самодейност е разследване на съществено обмисляне и групови старания с нови и към този момент познати сътрудници на самодейността като Столична община, Министерството на младежта и спорта, NOVA, Игри на волята, БГ Радио, Спортал, WebGround, Netinfo, Darik, 24 часа, OffNews, Dir, Skafeto, Next Level, НСОРБ, НСА, Район Оборище.

 

Очаквайте по-подробна информация скоро.

 

 

За Нестле за Живей Активно

Нестле като водач в региона на уравновесеното хранене и дейния метод на живот, основава „ Нестле за Живей Активно! “ през 2006г. вследствие на водещото разбиране, че интензивният метод на живот може да бъде опция за всеки българин. Вече 18г. компанията организира богат календар годишни събития, районни издания, спартакиади, шампионати, среща хората с разнообразни форми интензивности, дава професионални препоръки и насоки за здравословно хранене, промоцирайки физическата деятел и уравновесения метод на живот. През годините националната самодейност има над 200 колегата, събитията в календара ѝ са посещавани от над 500 000 души и тя е позната за 75% от популацията. Спортните звезди Йордан Йовчев и Евгени Иванов са измежду посланиците на самодейността, дружно с Тереза Маринова, Маруся Иванова, волейболните очаквания от ВК Марица, Катрин Тасева и Екатерина Дафовска, които годишно се включват в изданията на “Нестле за Живей Активно ” следвайки нейната задача и мотивирайки още повече хора да водят здравословно всекидневие с повече придвижване.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР