На 16-ти май, децата от детска градина Слънце, град Левски

...
На 16-ти май, децата от детска градина Слънце, град Левски
Коментари Харесай

На улицата има правила! Пазете децата!

На 16-ти май, децата от детска градина „ Слънце ”, град Левски взеха присъединяване в самодейност по Безопасно придвижване по пътищата под надпис „ На улицата има правила ”. Събитието се организира по отношение на Годишен проект и в него се включиха всички групи на детската градина.



Децата минаха по маршрут, който даде опция в действителна среда да затвърдят своите познания за безвредното придвижване на улицата и на процедура да приложат наученото през годината по тематиката.



Събитието се реализира с цялостната поддръжка и подпомагане на Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетните и малолетните в лицето на госпожа Ваня Дочева, която подсигури на детската градина 30 броя светлоотразителни жилетки, по този начин нужни за реализиране на самодейността.



В практическото обучение, в град Левски, децата бяха подкрепени и съпроводени от представителите на Районно полицейско ръководство - Левски инсп. Станев и инсп. Георгиев, които задаваха въпроси, припомниха разпоредбите за сигурност и следиха за спазването им на улицата.

Отговорни за организирането на това огромно събитие бяха учителите госпожа Камелия Ванкова за Филиал град Левски и госпожа Катя Ганчева за централна постройка на детската градина.



Във Филиал село Асеновци също се организира шествие по Безопасно придвижване по пътищата. Със съдействието на инсп. Цветков и уредници госпожа Денка Станева и госпожа Елка Иванова, децата схванаха, че е належащо спазването на правила за безвредно придвижване даже и в дребните обитаеми места.

Света Ангелова и децата от Филиал село Градище дружно с контрольор Георгиев си преговориха разпоредбите за безвредно придвижване по пътищата и имаха опция да прегледат от вътрешната страна полицейски автомобил.

Директорът на ДГ „ Слънце ”, град Левски госпожа Виолета Панайотова връчи грамоти за присъединяване в самодейността „ На улицата има правила ”, благодари за съдействието на госпожа Дочева и полицейските инспектори, поздрави децата и учителите за реализирането на това значимо практическо обучение по Безопасност на придвижването по пътищата.

Екипът на детската градина изрича признателност на РПУ – Левски и МКБППМН – Левски и моли към всички участници в придвижването: ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР