На 16-ти август настъпва най-царственият период в годината, отбелязан от

...
На 16-ти август настъпва най-царственият период в годината, отбелязан от
Коментари Харесай

Настъпва кармично лъвско Новолуние: започва най-царственият период в годината

На 16-ти август настава най-царственият интервал в годината, маркиран от Новолунието в Лъв.

Време е да се порадваме на зрелите плодове на лятото, както и на аплодисментите и признанията, с които чакаме да бъдат посрещнати плодовете на личната ни себереализация.

Времето на светския искра, насладата от споделените триумфи, почивката и заниманията. Време, в което е освен подходящо, а даже целесъобразно, да станем още веднъж деца, изпълнени с обаяние от хубостта и блясъка на света.

Лъв е огнен, само че имобилен знак и нормално в този интервал не сме настроени за промени, а силата на огнената буря е ориентирана по-скоро към изява на достиженията и одобряване на статуквото.

Бъдете правилни на своите правила, своите цели, своите потребности и своите стремежи. Не се сравнявайте с другите, сравнявайте се със себе си – с това, което сте били преди и в този момент, и най-много – което желаете да бъдете.

Кармичното Новолуние в Лъв на 16 август. ще ни донесе някакво предизвикателство, през което би трябвало да преминем, с цел да се превърнем в най-хубавата версия на себе си. Този енергиен декор се дължи на отрицателната кармична точка – Черната луна (Лилит) – наоколо до Новолунието, която ни припомня, че всяко следствие в живота си има причина.

Ето по какъв начин ще ви се отрази Новолунието в Лъв съгласно зодията ви:
 Кармично Новолуние в Лъв: какво да чака всяка зодия  Кармично Новолуние в Лъв: какво да чака всяка зодия  Кармично Новолуние в Лъв: какво да чака всяка зодия  Кармично Новолуние в Лъв: какво да чака всяка зодия
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР