На 16 май в 07:15ч настъпват Пълнолуние и пълно лунно

...
На 16 май в 07:15ч настъпват Пълнолуние и пълно лунно
Коментари Харесай

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Скорпион

На 16 май в 07:15ч настъпват Пълнолуние и цялостно лунно затъмнение. То ще бъде наблюдаемо от по-голямата част от територията на Северна и Южна Америка, само че и от някои елементи на Западна Европа, с дълготрайност съвсем 85 минути. Това се счита за неподходящо събитие.

Всяко пълнолуние и изключително затъмненията носят самобитна кулминационна точка, стигаме до осъзнаване, цел и откриваме какво е значимо за нас през последните седмици. И като че ли сме стигнали до края на едно пътешестване и тръгваме на ново житейско странствуване, отваряйки нов цикъл.

Затъмнението в Скорпион почиства всичко, което сме затворили в дълбините на душата си, натикали под килима и не ни разрешава да го пренебрегнем. Това затъмнение рециклира, почиства и освобождава без благосклонност. Затова дано не се противопоставяме на това, което би трябвало да се промени.

Принудени сме да прогледнем и да забележим действителността. Въпросът е дали сме подготвени да се освободим от контрола и да позволим това, което не ни е от изгода да излезе от живота ни и да оставим светлината да проникне до място, което ще освети новия ни път.

В астрологията Луната е царицата и въплъщава женското начало. Затова най-силно дамите усещат лунното затъмнени. Женското начало въплъщава освен дамите, само че и майчинството, децата. Отговаря за психическото положение на индивида, по тази причина по време на лунно затъмнение хората може да се усещат дискомфортно, да изпитват вътрешна незадоволеност, нараснала нервност и възбудимост. Лесно поемат отрицателната сила на околния свят.

Повече на въздействието на лунното затъмнение ще бъдат подложени хора, които имат в хороскопа си слаба Луна (намира се в несъответствуващи знаци, домове и подписва неприятни аспекти с другите планети). Лунното затъмнение ще окаже въздействие и върху деца до 4 година възраст, както и мъже, при които доминира в астралното им тяло повече женска сила.

Какво да се прави по време на затъмнение?

Тъй като Луната дава отговор за сърдечната чакра, в деня на лунното затъмнение може да зародят недоразумения и кавги в връзките с другари, родственици, сътрудници. Не вземайте на съществено всичко, което ви се случва на прочувствено равнище. Избягвайте да вземате съществени решения, които касаят живота ви и връзките ви.

Време, когато всеки би трябвало да се обърне във вътрешността в себе си. Особено в този миг е доста значимо да избягвате всевъзможни прояви на недобросъвестност, да влизате в разногласия и спорове, да безпокоите или тормозите други хора. Отделете внимание на майките си и родственици по майчина линия. Поискайте амнистия от тях, в случай че в нещо сте съгрешили.

Старайте се колкото може по-малко да се движите и да стоите на открито. Добре е да се пости, да се повтаря мантрата на Луната (ОМ ШРАМ ШРИМ ШРУМ СА ЧАНДРАМАСЕ НАМАХ) – колкото повече, толкоз по-добре.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР