На 16 май в 07:14 часа българско време станахме свидетели

...
На 16 май в 07:14 часа българско време станахме свидетели
Коментари Харесай

Кървавата Луна ни носи изпитания и промени в световен и политически план

На 16 май в 07:14 часа българско време станахме очевидци на Пълнолуние в знака Скорпион и паралелно с това следим цялостно лунно затъмнение. Луната е доста покрай земята, а поради червеникавия нюанс я назовават още " Кървава Луна " или Суперлуна.

Това затъмнение ще бъде очевидно от Северна и Южна Америка, Югозападна Европа, Югозападна Азия, Антарктида, Африка, Атлантически и Индийски океан.

Пълното лунно затъмнение в Скорпион ни носи огромна промяна и промени. Ще бъдем обект на мощни усеща и прекарвания. Ще сме склонни да ревнуваме, да сме сериозно настроени, да манипулираме. Гответе се за тествания, поучават астролозите. Изпитания освен в персонален, само че и в международен, в политически проект. Периодът се характеризира със мощно въздействие на тъмните сили. В персонален проект това е обвързвано с правене на равносметки.

Затъмнението ще окаже най-силно въздействие в живота на родените през трета декада (с Асцендент и други рождени планети към 23-27 градуса) на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, изключително при родените сред 15 и 20 ноември, сред 11 и 16 февруари, сред 14 и 19 май, сред 16 и 21 август - +/- 1 ден.

Меркурий, който в този момент е назадничав в първите градуси на Близнаци, на 23 май се връща още веднъж в земния Телец и ще премине през градуса на лунното затъмнение сред 3 и 7 юни, образувайки провокационен аспект площ със Сатурн във Водолей.

Луната в Скорпион покачва заплахата от прояви на принуждение, произшествия, а в здравословен проект от възпалителни процеси, инфекции.

Пълното лунно затъмнение ще има позитивно въздействие за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

Денят на цялостното лунно затъмнение е подобаващ за изчистване на организма от токсините с 24-часово недояждане и банкет единствено на вода, билков чай или прясно изцедени плодово-зеленчукови сокове с общо количество към 2,5 – 3,0 л. Не са целесъобразни въобще оперативните интервенции, изключително в региона на дебелото черво и половите органи, премахването на тумори, татуировки и така нататък Опасността от кръвоизливи, възпаления и затруднения е висока.

Да се заобикаля пътешестване по вода, приложимост на алкохол и опиати, консумация на месо и месни артикули от диви животни, както и на всевъзможни храни с неразбираем генезис.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР