На 15-ти октомври, базираният в Бруклин, роден във Вашингтон изпълнител

...
На 15-ти октомври, базираният в Бруклин, роден във Вашингтон изпълнител
Коментари Харесай

Култовият хип-хоп изпълнител ODDISEE с втори концерт у нас |

На 15-ти октомври, основаният в Бруклин, роден във Вашингтон реализатор и продуцент ODDISEE идва с 5-членната си тайфа GOOD COMPNY за втория си концерт в, по покана на

След взривяващото и изцяло разпродадено първо присъединяване на родна земя, ODDISEE се завръща с чисто нова музика, която да показа с многочислените си правилни почитатели в България.

След като повече от 2 години не е напускал североизточното крайбрежие на Америка и не се е качвал на аероплан супер продуктивния и извънредно забавен актьор няма самообладание да започва турнето си, което за огромна наслада на меломаните ще мине и през София.

„ Прекарването на толкоз доста време на едно място имаше своите възходи и падения. Семейството ми се разрасна, както и връзката ни. Понякога се усещах по-отдалечен от себе си, само че това остави място за търсене на ентусиазъм от вътрешната страна за основаване на нова музика. Нямайки опция да пътувам, още веднъж се научих по какъв начин да създавам от сърцето и въображението си. “ – споделя Amir Mohamed el Khali, както е същинското име на ODDISEE.

Музиката на ODDISEE черпи ентусиазъм от младостта му, свидетелствайки за безапелационното неравноправие в заобикалящите го гледки и звуци на Вашингтон, окръг Колумбия. Оттогава той употребява „ личния си опит, с цел да разсъждава върху по-голямото положение на човечеството, в цялата му хубост и дефекти “ споделя изпълнителят пред New York Magazine. През годините обикаля земното кълбо няколко пъти, свири в известните формати NPR Tiny Desk и COLORS x STUDIOS, а албумите и инструменталите му имат над 100 милиона стриймвания в международен мащаб.

Последният му план ODD CURE (2020) е окуражителен от Stereogum, HYPEBEAST, UPROXX, Bandcamp, DJBooth и други и е приветстван като „ първият пандемичен шедьовър на хип-хопа “.

Билети на цена от 30лв. могат да бъдат открити в мрежата на и партньорските каси. На място входът ще бъде 40лв.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР