На 15 ноември в многофункционалната зала на НСА „Васил Левски“,

...
На 15 ноември в многофункционалната зала на НСА „Васил Левски“,
Коментари Харесай

Ясен е съставът на България за две европейски първенства по таекундо

На 15 ноември в многофункционалната зала на НСА „ Васил Левски “, БФ по Таекуондо – жанр ВТ организира квалификационно преборване за селекция на национални състезатели. Първенците в категориите ще показват страната на идното Европейско състезание за кадети и Европейско състезание за мъже и дами в олимпийски категории в Босна и Херцеговина през декември при изискване, че шампионатите не се отсрочат поради противоепидемични ограничения.

Зрелищните борби се организираха пред погледа на националния треньор Фарзад Золгхадри. Срещите бяха атрактивни, изпълнени с обрати и запаметяващи се моменти. С максимален интерес бяха проследени спарингите в олимпийските категории при мъжете до 58 кг. и до 68 кг.

При по-леките Божидар Аврамов и Даниел Ладжев направиха страхотна среща с краен резултат 39 на 33 в интерес на Аврамов. В категория до 68 кг. в първия кръг Александър Джорджев, който е към момента при юношите съумя да затрудни Владимир Далаклиев, само че опитът и подредената игра на Влади го доведоха до финала. В другия поток Митко Джорджев надви над Емил Моллов. Финалната среща в категорията не се състоя, само че за наслада на участниците в дребния край Александър Джорджев и Емил Моллов изнесоха динамична и атрактивна среща, от която Александър излезе победител.

В края на квалификационния шампионат Золгхадри показа очарованието и позитивното си усещане от представянето на участниците и поздрави треньорите за усърдната работа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР