На 15 декември, четвъртък, излязоха оставащите епизоди от документалната поредица

...
На 15 декември, четвъртък, излязоха оставащите епизоди от документалната поредица
Коментари Харесай

“Брат ми ми крещя, баща ми каза неверни неща”. Принц Хари с нови разкрития за разцеплението

На 15 декември, четвъртък, излязоха оставащите епизоди от документалната поредност на принц Хари и Меган Маркъл за Netlix.

В новите частихерцогът и херцогинята на Съсекс описват за срещата, свикана от починалата кралица Елизабет II, откакто оповестили желанието си да се отдръпват като висши работещи членове на кралското семейство през януари 2020 година

Принц Хари споделя, че след оповестяването на решението им, желал да събере фамилията, с цел да поговорят. " Защото това, което се случваше, което се разиграваше в общественото пространство, беше безумно. Тази среща беше отхвърлена ", твърди той, като добавя, че веднагаслед като Меган Маркъл се връща в Канада, незабавно било уговорено да има среща в Сандрингам.

" Представете си диалог, кръгла маса за бъдещето на живота ви. Когато залогът е толкоз огромен. И вие като майка, брачна половинка и цел, в доста връзки, не сте поканени да седнете на масата ", изяснява херцогинята са Съсекс, представен от People.

Според принц Хари е било планувано Меган да не участва на срещата.

След това той разкри някои събития, които са се случили по време на 90-минутната среща с кралица Елизабет, тогавашния принц Чарлз и принц Уилям в имението на монарха в Норфолк.

За да " обсъдят нещата ", те се срещат на 13 януари 2020 година - пет дни откакто Меган и Хари разгласяват изказването си.

" Имам толкоз щастливи мемоари от Сандрингам, там прекарвахме всяка Коледа, а тогава отидохтам при напълно разнообразни условия ", споделя Хари.

" Влязох със същото предложение, което към този момент бяхме създали обществено. Но откакто дойдох там, ми дадоха пет благоприятни условия ", добави Хари. " Първата „ всичко без смяна “,петата " всичко отвън “. На срещата избрах вид три. " Наполовина вътре, на половина вън “, т.е., да имаме лична работа, само че и да работим в поддръжка на кралицата ", изяснява Хари, като добавя, че все пак,решението му е провокирало реакция от страна на фамилията, която не е била компромиснаи е довела до това, че брат му Уилям му е крещял.

„ Много бързо стана ясно, че тази цел не предстои на разискване или спор. Беше ужасяващо брат ми да крещи и да ми се кара, татко ми да споделя неща, които просто не са правилни, а баба ми да седи безшумно и да приема всичко това. Нейната последна цел или отговорност е институцията “, спомня си Хари.

" Хората към нея, които й споделят, че това предложение или " тези двамата " биха се възприеликато офанзива против институцията, тя следвашесъветите им, които йдаваха. Това беше в действителност мъчно “, продължи принца.

По думиte на Хари срещата " е приключила без никакъв вкоренен проект за деяние ".

" Те виждаха това, което желаеха да видят, а не това, че става дума по-скоро за нас и може би за проблемите, които имаме. Най-тъжната част от това беше разцеплението, създаденомежду мен и брат ми, тъй че в този момент той е на страната на институцията. Част от това го разбирам,това е неговото завещание. До известна степен в него към този момент е вкоренено, че част от отговорността му е оцеляването и продължаването на тази институция “, споделя Хари.

През март 2020 година херцогът и херцогинята на Съсекс участвахав последния кръг от кралски разходки, преди да се реалокират в родния щат на Меган - Калифорния. Почти година по-късно, през февруари 2021 година, Бъкингамският замък удостовери, че двойката няма да се върне към кралските си функции.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР