На 15 август руският в. Комерсант съобщи, че руските власти

...
На 15 август руският в. Комерсант съобщи, че руските власти
Коментари Харесай

Смут в Кремъл - Путин се готви да спре мобилните комуникации и интернета в Русия

На 15 август съветският в. " Комерсант " заяви, че съветските управляващи обмислят ремонти в съветската тактика за развиване на информационната промишленост, които ще основат механизъм за шерване на честоти сред правоприлагащите органи и гражданските информационни оператори и ще разрешат на правоприлагащите органи да поемат цялостен надзор върху взаимно употребяваните честоти при положение на оповестена изключителна обстановка, евентуално обвързвана с проукраински трансгранични нападения.

Това се показва в дневния разбор на Института за проучване на войната (ISW) за съветската експанзия против Украйна.

Според специалистите е допустимо шерването на честотите да усъвършенства качеството на мобилните връзки " в спокойно време ", защото операторите ще имат достъп до лимитирани преди този момент честоти, които сега се употребяват единствено от съветските управляващи.

Възможно е съветските управляващи да се надяват да вкарат такива механизми, с цел да упражняват по-голям надзор върху информационните мрежи и по-широкото осведомително пространство след неотдавнашни събития като лимитираните проукраински трансгранични нахлувания, при които гражданските връзки способстваха доста за разпространяването на суматохата и подкопаването на формалната съветска линия за случаите.

Руският президент Владимир Путин и Шойгу направиха значително шаблонни мнения, в които показаха съветското държавно управление като дейно изпълняващо съветските старания за генериране на сили, показаха западните и украинските запаси като лимитирани и насърчиха интернационалното съдействие против Запада.

На 15 август по време на Московската интернационална конференция по сигурността съветският президент Владимир Путин повтори голословни изказвания, че Западът е виновен за " разпалването на спора " в Украйна.

В същото време военният министър Сергей Шойгу съобщи, че съветската отбранителна индустриална база (ОИБ) е произвела разнообразни оръжия, танкове, бронирани машини и безпилотни летателни апарати за избран интервал от време, и твърдеше, че опциите на съветската и руската техника превъзхождат опциите на западната техника.

Шойгу твърди, че западните наказания против Русия са спомогнали за увеличение на вътрешното произвеждане на военно съоръжение посредством заменяне на вноса във военните предприятия, което е част от дългогодишния (и неточен) разказ на Кремъл от 2014 година насам, твърдящ, че интернационалните наказания укрепват Русия.

Шойгу твърди, че за разлика от това украинските запаси и западните военни арсенали са съвсем изцяло изчерпани.

Въпреки това ISW продължава да прави оценка, че Русия не е съумяла да активизира своите военни предприятия за съответна поддръжка на военните старания.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР