На 15 април /събота/, от 10.00 до 14.00 часа, ще

...
На 15 април /събота/, от 10.00 до 14.00 часа, ще
Коментари Харесай

Великденска инициатива „Боядисай яйце,спаси детско сърце“ организират под липите

На 15 април /събота/, от 10.00 до 14.00 часа, ще се организира пъстър празник навън с идея - „ Боядисай яйце,спаси детско сърце “ в парк „ 5-и октомври “. Инициативата е проведена от Rotary Satellite e - Club of Stara Zagora, Rotary Club Stara Zagora, Inner Wheel Club Stara Zagora, Interact Club Stara Zagora и Rotaract Club Stara Zagora, взаимно с Община Стара Загора.

Събитието ще даде благоприятни условия на децата за куп разнородни игри, кътове с забавни занимания и спорт, музикални и танцови осъществявания на известни актьори в града. Изненади и за най-малките  участници ще има персонално от Великденския заек. Подготвен е и Великденски базар, с дейното присъединяване на локални учебни заведения, читалища и клубове за извънкласна активност.
-->
Освен въодушевление и незабравими страсти, събитието има за цел да поддържа и идеята наречена „ Боядисай яйце,спаси детско сърце “. Всички събрани средства от базара, както и даренията в особено поставените кутии, ще послужат за закупуването на профилирана инсталация - инфозумати, за потребностите на Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “ – АД в Стара Загора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР