На 15.02.2018 г. в Национално училище по изкуствата Добри Христов

...
На 15.02.2018 г. в Национално училище по изкуствата Добри Христов
Коментари Харесай

Реконструкция и модернизация на НУИ „Добри Христов“ във Варна

На 15.02.2018 година в Национално учебно заведение по изкуствата ”Добри Христов ” - Варна от 11:45 часа ще се състои публична гала за пускане на главните действия по план „ Реконструкция и рационализация на НУИ „ Добри Христов “, гр. Варна “, финансиран по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година с бенефициент Министерство на културата.

На събитието се чака да участват заместител министърът на културата Румен Димитров, представители на локалната власт, медии и заинтресовани страни.

Целта на плана е да се основат условия за даване на съвременна просветителна услуга в областта на изкуството посредством възстановяване на просветителната инфраструктура в учебното заведение, възстановяване на качеството на просветителната среда и повишение на нейната прелест измежду учениците, възобновяване на материалната база, обезпечаване на модерно съоръжение и обзавеждане на образователното заведение.

Събитието ще продължи с информативен ден за показване на дейностите и предстоящите резултати от осъществяването на плана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР