На 14 юни китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравително послание

...
На 14 юни китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравително послание
Коментари Харесай

Китайският лидер призова за общи усилия за глобалното управление на правата на човека

На 14 юни китайският ръководител Си Дзинпин изпрати приветствено обръщение до Форума на върха за световното ръководство на правата на индивида.

В него той показва, че човечеството още веднъж стои на кръстопът в историята си и световното ръководство на правата на индивида е изправено пред съществени провокации. „ Китай се застъпва за концепцията за отбрана на правата на индивида посредством гарантиране на сигурността. За задачата суверенитетът и териториалната целокупност на всички страни би трябвало да бъдат зачитани, страните би трябвало да се стремят към спокойно развиване, да се придържат към самодейността за световна сигурност, да основат условия за спазването на човешките права. Правителствата също по този начин би трябвало да насърчат правата на индивида посредством развиване, да ги придвижат посредством съдействие, да отстояват правилата за взаимно почитание и тъждество, да осъществят самодейността за световна цивилизация, да ускоряват обмена и взаимното съгласие сред другите култури и взаимно да работят за напредъка на правата на индивида “, акцентира Си Дзинпин в своето приветствено обръщение.

„ Китай е подготвен да работи с интернационалната общественост за използване на Декларацията и програмата за деяние от Виена, за възстановяване на световното ръководство на правата на индивида, за построяването на общественост на споделена орис и по-добър свят “, прибавя още китайският водач.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР