На 14 септември, понеделник, от 10.00 часа в аула "Максима"

...
На 14 септември, понеделник, от 10.00 часа в аула "Максима"
Коментари Харесай

УНСС ще открие юбилейната си стотна учебна година на 14 септември

На 14 септември, понеделник, от 10.00 часа в зала "Максима " ще стартира тържеството по случай откриването на юбилейната стотна образователна година на Университета за национално и международно стопанство. Това заяви пресцентърът на УНСС.

Като публични посетители са поканени: Росен Желязков - министър на превоза, осведомителните технологии и известията, Димитър Радев - шеф на Българска народна банка, акад. Юлиан Ревалски - ръководител на Българска академия на науките, проф. Анастас Герджиков - ректор на Софийския университет "Св. Климент Охридски " и ръководител на Съвета на ректорите на висшите учебни заведения в България, и Даниел Парушев - ръководител на Националното посланичество на студентските препоръки.

По време на тържеството ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров и министър Росен Желязков ще валидират юбилейна пощенска марка "100 години УНСС ". 3100 първокурсници, които ще се образоват в 43 специалности от 6 професионални посоки, са стотният юбилеен випуск на университета.

Тържеството ще бъде предавано онлайн в университетския уебсайт - на (video.unwe.bg), и във фейсбук (facebook.com/unwebg).

От УНСС прецизират, че наличието ще бъде единствено с предложения, тъй като потенциалът на зала "Максима " е стеснен до 200 места поради противоепидемичните ограничения. Достъпът на публицисти ще бъде свободен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР