На 14 октомври в кината легендарният хорър франчайз Хелоуин достига

...
На 14 октомври в кината легендарният хорър франчайз Хелоуин достига
Коментари Харесай

Време е за съдбовен сблъсък! „Хелоуин: краят“ от 14 октомври в кината

На 14 октомври в кината именитият хорър франчайз Хелоуин доближава епичния си, застрашителен свършек с Хелоуин: Краят – последната част на режисираната от Дейвид Гордън Грийн нова трилогия, почнала през 2018 година с извънредно успешния Хелоуин, който се трансформира в най-касовия филм в 45-годишната история на поредицата. Лори Строуд и въплъщението на безспорното зло Майкъл Майърс се изправят един против различен в борба (както физическа, по този начин и психологическа), друга от всичко, което сме виждали до момента. 

Най-новият филмов откъс на  Хелоуин: Краят ни потапя още по-дълбоко в мрачната атмосфера на кино лентата, разкривайки интензитета на страха и напрежението, които чакат феновете в киносалоните, като по едно и също време с това повишава до краен лимит нетърпението да забележим тази предстояща от десетилетия кулминационна точка. Кой ще оцелее?

Освен обичайните за поредицата боязън, напрежение и автентичен и примитивен смут от срещата с безжалостния Майкъл Майърс, които феновете могат да чакат от кино лентата,  Хелоуин: Краят по автентичен метод преглежда и тематиката за другите форми на насилието, които могат да оставят неизцерим белег в живота на хората и околните им. Филмът бележи последния път, в който Джейми Лий Къртис влиза в иконичната роля на „ първото „ финално момиче “ на хорър жанра “ Лори Строуд, с която започва и богатата ѝ кино кариера, а създател на музиката е основателят на истинския Хелоуин – живата легена на жанра Джон Карпентър, който е и изпълнителен продуцент. 

  Хелоуин: Краят настъпва от 14 октомври само в кината, IMAX и 4DX. 

 

 

За кино лентата:

Действието на Хелоуин: Краят се развива четири години след събитията в Хелоуин убива и от този момент никой не е чувал и виждал Майкъл Майърс. Лори Строуд живее с внучката си Алисън и написа записките си. След като разрешава духът на Майкъл да диктува и дефинира действителността ѝ в продължение на десетилетия, тя най-сетне е решила да се освободи от страха и гнева и да прегърне живота. Но когато младият Кори Кънингам е упрекнат в убийството на момче, на което е бил бавачка, стартира вълна от принуждение и смут, които ще принудят Лори най-сетне да се изправи против злото, което не може да управлява и един път вечно да постави край. 

Режисьор на Хелоуин убива е Дейвид Гордън Грийн (Ананас Експрес, Хелоуин, Хелоуин убива), който е и сценарист, наедно с Дани МакБрайд, Пол Брад Логан и Крис Берние, по облици основани от Джон Карпентър и Дебра Хил. В функциите са Джейми Лий Къртис, Анди Матичак, Уил Патън, Джеймс Джуд Кортни, Роан Кембъл, Кайл Ричардс, Майкъл О‘Лиъри, Омар Дорси и др. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР