На 14 март 2021 ще се състоят 63-тите награди Грами,които

...
На 14 март 2021 ще се състоят 63-тите награди Грами,които
Коментари Харесай

BTS са на път да взривят Грами с „Dynamite“

На 14 март 2021 ще се състоят 63-тите награди Грами,които ще бъдат излъчени наживо по CBS. За първи път в историята, измежду номинираните е и една от най – известните пристан поп групи в света- BTS. Те са първите корейски реализатори, които имат всички шансове да получат влиятелната премия.

„ Ще бъде като динамит!

Гледайте по какъв начин BTS ще разпалят огъня и ще озарят нощта на премиите Грами “ –

дават обещание на туитър страницата си Грами,като употребяват откъс от песента „ Dynamite “, с цел да подклаждат още повече упованията на почитателите.

Момчетата от BTS са номинирани в категорията за най – положително осъществяване на поп група или дует с песента „ Dynamite “, в конкуренция с изпълнители  като Ариана Гранде, Лейди Гага, Джъстин Бийбър, Тейлър Суифт и Дуа Липа.

Песента им има над 904 милиона гледания в ютуб досега. Още с излизането си на 21 август 2020,  песента слага няколко върха на Гинес за най – гледан клип, като се трансформира в клипа, набрал най бързо 10 милиона гледания единствено за 20 минути след премиерата си и най – гледан клип за първите 24 часа, събирайки над 101 милиона фенове.

„ Dynamite “ покорява 1вото място в класацията на Billboard, печели и премията на MTV EMA за най-  добра ария, като момчетата от групата посвещават успеха си на своите правилни почитатели ARMY, казвайки че желаят да ги зарадват с нещо в тези тежки времена /на пандемия/ и че почитателите им го заслужават.

Това е първата ария на BTS напълно на британски език и е написана от David Stewart и Jessica Agombar. Пред Rolling Stone, Billboard и Music Business Week, създателите споделят, че концепцията им е била да основат ария, която да е: “ енергична, занимателна, положителна “, тъй като е съчинена тъкмо при започване на локдауна. „ Трябваше ни нещо избухливо,като явно избухливо след това се трансформира в „ Динамит “. Трябваше ни някаква сходна дума…нещо извънредно енергично…имахме куп хрумвания: експлозиви, фойерверки, динамит, празненство, веселба, сила, завладяване на света…Трябваше да пасва на силата на всичко, обвързвано с BTS. “

По – късно на 26 юли, по време на лайфстрийм за V Live , BTS също споделят, че “ заради Ковид – 19, хората по света минават през тежки времена и ние искахме да споделим малко положителна сила с нашите почитатели. “

Въпреки че през 2020 не могат да организират концерти и турнето им е отсрочено в резултат на пандемията, групата не стопира да работи интензивно, издава нов албум BE, чието главно обръщение е, че макар „ новото обикновено “, животът продължава. Това е и заглавието на една от песните в албума: „ Life goes on „. / Животът продължава /

Те в действителност се трансформират в лъч светлина и вяра за почитателите си в един толкоз тъмен интервал за целия свят.

Усилията им не остават незабелязани и BTS изцяло справедливо печелят куп награди през 2020, в това число Американските музикални награди за обичан обществен изпънител на годината и обичана поп група.

Обявени са и за реализатор на годината от списание Time.

Billboard също ги признава за най – великите поп звезди за 2020.

Mia Nazareno написа за Billboard, че „ след дългогодишни сполучливи интернационалните турнета,три албума преди всичко в Billboard 200, голяма Армия от почитатели по целия свят, RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V и Jungkook- или по известни като групата BTS, която завладява света, се трансфораха в най -великите поп звезди на 2020 година. “

Остават единствено броени дни, с цел да узнаем дали към тези награди ще бъде прибавена и Грами, на което всички техни почитатели по света се надяват.

В изявление за  USA TODAY Entertainment, Jimin споделя,че номинацията и присъединяване им на премиите Грами е огромна чест за тях и са доста признателни.Според J- Hope, премиите Грами  са считани за една от най – огромните почести в музиката и е обикновено да бъде тяхна цел. “ Това е една от най – огромните награди и успеха би означавала доста за нас. „, прибавя той. RM смята, че да имат опцията да изпълнят своя лична ария на Грами, е тяхна фантазия и са поласкани и разчувствани по едно и също време. Колкото до песента „ Dynamite “, Jimin разкрива, че са я записали, с цел да дадат вяра и разтуха на всички хора и че вместо да се концентрират върху приемането на награди, те изпитват признателност, че тази ария носи утешение на хората и ги зарежда с сила.

Момчетата признават, че са постигнали всички тези триумфи през годините,благодарение на поддръжката на своите почитатели, а RM споделя, че „ без значение дали ще спечелим Грами или не, ние към този момент имаме това, което сме желали, имаме вас/ почитателите на BTS /, а това значи, че имаме всичко. Никога не го забравяйте! Бъдете здрави и щастливи! “

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР