На 14 декември от 19 часа в Доходно здание, Държавна

...
На 14 декември от 19 часа в Доходно здание, Държавна
Коментари Харесай

Операта обяви още една дата за концерт с участието на Рафи

На 14 декември от 19 часа в Доходно здание, Държавна опера - Русе ще показа най-новия си план “LIVE ON BROADWAY ".

Билетите за Концерт-спектакъла с фрагменти от най-великите мюзикъли на всички времена, който ще се случи със специфичното присъединяване на РАФИ БОХОСЯН, към този момент са разпродадени.

Всички, които не съумяха в този момент, ще могат да посетят концерт-спектакъла на 17 януари 2024 година, за когато е планувана новата дата на събитието.

„ Live on Broadway “ включва в разнообразната си стратегия забележителни парченца от някои от най-емблематичните произведения от жанровете на мюзикъла и филмовата музика. Артистите от русенския оперен спектакъл превземат със своята близост, със своя артистизъм, с откровената си и безрезервна отдаденост към своето обичано музикално изкуство. Със сюжета и приятелското присъединяване на артиста и актьора Рафи Бохосян, в навечерието на коледните празници, събитието носи заразяващото с страсти празнично въодушевление и съставлява прочувствен мост сред достиженията на русенските музиканти от миналата година и техните стремления и цели за изява в бъдещето.

Диригент ще бъде Вилиана Вълчева

Аранжиментите са на Вихрен Урумов, а сюжета е на самия Рафи Бохосян.

Участие в събитието ще вземат солистите на Русенската опера Даниела Караиванова и Борис Луков, и несъмнено хорът и оркестърът на Държавна опера - Русе.

Билети на каса Опера и онлайн на

www.ruseopera.com
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР