На 13 май звездата от близкото минало Кати, изпяла редица

...
На 13 май звездата от близкото минало Кати, изпяла редица
Коментари Харесай

Познахте ли тази стилна дама? Едно време беше волна пеперуда

На 13 май звездата от близкото минало Кати, изпяла редица тотални шлагери, измежду които " Аз съм волна пеперуда ", " Най ми е добре ", " Нестандартни ", навърши 45 години.

Редките й появявания на всемирски събития и оскъдната информация за настоящето й съществуване, както и непроменената любов на почитателите, непроменяемо будят интерес към една от най-красивите, обаятелни и непринудени певици в занимателния песенен род.

Как се усеща една огромна звезда от близкото минало на 45?

Чувствам се прелестно, а що се отнася до " звезда ", в никакъв случай не съм обичала тази дума. Винаги съм казвала, че звездите са на небето, а аз съм единствено известна персона.

Напоследък си по-активна в обществените мрежи, а и феновете те видяха – въпреки и за малко, като посетител измежду публиката в " Като две капки вода ". Има ли съответен претекст да се появиш в общественото пространство?

Дълго време бях пасивна в обществените мрежи и бях решила да не давам изявленията. В един миг обаче почувствах, че поради феновете ми би трябвало да съм по-активна във Facebook. Направих си и профил в Инстаграм преди към два месеца. Започнах да качвам понякога фотоси и видях, че има суперголям интерес от страна на почитателите ми, които още не са ме не запомнили, за което доста се веселя и им благодаря! Вече имам на разум някакви бъдещи проекти за себе си, само че е рано да приказвам за тях и ще отчайвам читателите ти – още няма да ги издавам. Но с какво ще се занимавам – първо феновете ми ще научат!

А за какво изчезна изцяло от медийното пространство през последните 15 години?

По принцип доста добре умея да преценям по кое време и къде да се появявам. Бях решила да не приказвам пред медии, тъй като през това време нищо изключително и забавно не се е случвало към мен. Просто нямаше какво да кажа, нямаше вест, нямаше медиен мотив. През тези години целите ми се трансформираха и се отдадох напълно на фамилията, а задачата ми е като на всяка майка – да отгледа детето си крепко и щастливо. Основното ми предпочитание е да съм до Джули, да виждам по какъв начин пораства, да я възпитам. Не инцидентно споделят, че първите 7 години са най-важни, само че не са единствено те! Според мен е значимо майката да е до детето даже до пълноправие, с цел да не пропусне нито един драгоценен миг от живота му! Изобщо, станах много по-консервативна, изключително що се отнася до фамилията. И съм признателна на самата себе си, че в никакъв случай не направих нещо, от което в този момент щерка ми да се срами!

Иска ли Джули да е певица като теб, или има други ползи?

Когато беше напълно дребна – 4-5-годишна, пееше по през целия ден, само че към този момент е огромна – на 15, и има напълно разнообразни от музиката ползи. Тя учи в езикова гимназия, към този момент е напреднала с британския.

А в случай че един ден реши да живее в чужбина?

Мислила съм за това и няма да й попреча. По никакъв метод няма да си натрапвам личното мнение за това с какво да се занимава, тя е задоволително огромна, с цел да се ориентира какво желае да прави в бъдеще. Разбира се, с годините нейните стремежи може да се трансформират, само че животът е напълно в нейни ръце, а аз ще я поддържам във всяко едно начинание!

Как успяваш да поддържаш съвършени ограничения за възрастта си? Ходиш ли на фитнес? Спазваш ли диети и придържаш ли се към избран хранителен режим?

До огромна степен фигурата ми е слаба по завещание. Отделно от това доста се движа в всекидневието, само че не съм маниачка на тематика фитнес. Нямам нищо срещу него, само че персонално аз не вървя, тъй като в зала не се усещам ОК, а и към мен са приковани доста погледи и не мога да се отпусна. Но пък у дома върша по този начин известните планкове, взела съм си едно колело за коремни преси, за крайници, общо взето – за тонус на тялото. Иначе, доста ми е забавно кангото и съм решила с скоро да се запиша да поскачам!

За здравословното хранене: Не съблюдавам никакви диети! Но пък пробвах най-различни хранителни режими, като се придържах към всяка от тях по много време – безглутеново хранене, безвъглехидратно, какво ли не. Спирах кафето на два пъти по половин година, което въобще не е за мен и не ме правеше щастлива… Тези най-различни режими не бяха за намаляване, а за здравословен метод на живот. Но най-после стигнах до извода, че човек би трябвало да се храни уравновесено, без да прекалява с нищо и да не изключва от менюто си изцяло огромни групи храни. Във всичко би трябвало да има баланс и всичко би трябвало да е умерено. " Умереност във всичко ", са споделили още античните елини.

Публичният ти облик постоянно е бил на русокоска. Експериментираш ли с цвета на косата си? А с маникюра и грима?

Преди доста години, когато снимах един клип, пробвах перуки с разнообразни цветове – и черно, и алено. Установих, че русото ми подхожда най-вече, по тази причина подкрепям косата си руса. Може и да сменя с няколко тона по-светло или по-тъмно, само че постоянно блонд! И защото този цвят изисква много старания, като по-често боядисване, върша го на всеки три седмици при Мая Калейска. А когато ми се постанова да съм в обществото, вървя при коафьор за прическа – къдрене или изправяне, подкастряне. В всекидневието сама оформям косата си, имам всевъзможни принадлежности за това. Отделно, несъмнено, употребявам подхранващи маски, шампоани и балсами.

Преди носех ноктопластики, гел лакове, акрил, каквото се сетиш, само че към този момент подкрепям по-семпъл, даже пай маникюр, не поставям никакви допълнения към ноктите си, единствено се оформят и лакират.

Що се отнася до грим, моята най-хубава другарка Симона Недева е гримьорка и тя постоянно ме гримира, като опитвам с визията ми с разнообразни цветове.

Каква бяла козметика предпочиташ и за какво?

Напоследък преоткрих българската козметика и считам, че у нас има доста извънредно качествени артикули – както натурални, по този начин и не толкоз. Преди години ми се случи да се обрина от един доста безценен крем на известна компания. Затова съм на мнение, че не най-скъпото е най-качественото. Иначе боготворя да се мажа с кремове, да си поставям маски на лицето – най-различни за каквито се сещаш, единствено и единствено да е лицето ми добре хидратирано с гладка кожа. Пазя се от тежки кремове, които маже да раздразнят кожата или да доведат до алергия. За себе си съм намерила няколко компании, чиято бяла козметика ми подхожда и се придържам към тях, доста рядко опитвам, тъй като от време на време това води до недобри резултати! Разбира се, не укривам, че закупувам понякога и вносна първокласна козметика.

Как съумя да заличиш отвесната гънка на челото си, която доста те изнервяше, и какви естетични интервенции имаш по себе си?

Гневната гънка отстраних от дълго време – още от 29-годишна си поставям ботокс. Другите мимически бръчици – към очите – също. По принцип, когато вървя при доктор Петрана Каляшева, върша цялата процедура за лицето с ботокс. А в устните си имам хиалурон. Все отново би трябвало да позабавя стареенето до някаква степен! Имам една-единствена пластична интервенция – на гърдите, през 2013-а, 7 години следраждането на Джули, при доктор Николай Георгиев.

Преди години си признавала неведнъж, че не умееш да готвиш. Научи ли се?

Когато се роди Джули, в началото поради нея се научих да върша супички и пюренца. После минах на скара, в този момент към този момент съм на приблизително равнище, т.е. стигнах до по-лесните ястия като мусака, да вземем за пример, само че в случай че би трябвало да направя нещо по-засукано, не ме търси! Ако би трябвало да обобщя – в името на щерка ми се научих да сготвям някои неща.

Не мога да не те попитам – има ли мъж до теб?

Точно сега – не, няма, въпреки че не мога да се оплача от липса на мъжко внимание.

Родена си на 13-о число в петък. Фаталистка си?

Не, даже доста обичам, когато рожденият ми ден се пада в петък, както беше тази година, въпреки че повече одобрявам Имения си ден – Света Екатерина. По принцип съм вярваща, само че без да съм маниак. Смятам, че вярата е в сърцето на човек, а не в църквата, по тази причина и не се блъскам, в случай че по някаква причина не съумея да ида в храма на огромна празник.

А татуса на Христос? Още ли го имаш?

Да, това е единствената ми татуировка по тялото.

Къде и с кого си сподели " Наздраве " за ЧРД?

Алкохол не пия от 8-9 години, даже по празници. Изключително рядко сръбвам глътка бяло вино с газирана вода. Не алкохолът прави веселбата! По принцип навестявам нощни питейни заведения, само че не с попфолк музика. Отдавна не я проследявам, даже тв канали с такава не виждам. Разбира се, че постоянно се научава – минимум от интернет за по-интересните и нови реализатори в тази област. През тези години не съм ходила и на чалготека, както ги назовават в този момент. И не тъй като се върша на забавна, просто към този момент съм на друга вълна. А рождения ден почетохме уместно първо в прочут ресторант, а след това в един бар. С мен бяха най-близките ми хора, което ме прави доста щастлива!

Първото си изявление след 15 години медийно безмълвие " волната пеперуда " на попфолка Кати даде пред Novinite.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР