На 13 май /петък/ от 17.00 часа във фоайето на

...
На 13 май /петък/ от 17.00 часа във фоайето на
Коментари Харесай

Паметна изложба от фотографии на дългогодишния кореспондент на БТА от Благоевград Емил Михайлов

На 13 май /петък/ от 17.00 часа във фоайето на постройката на Община Благоевград ще бъде открита паметна галерия от фотографии на дългогодишния сътрудник на Българска телеграфна агенция от Благоевград Емил Михайлов. Под мотото „ С усмивка и фотоапарат. Пиринският край през погледа на Емил Михайлов “ ще бъдат показани част от големия списък снимки, съхранен от околните на журналиста.

Емил Михайлов е образец за професионализъм измежду журналистическите среди, а фотоапаратът бе неизменима част от неговата активност на сътрудник на Българска телеграфна агенция, с чийто обектив е уловил неповторими мигове и посочил лицата на елементарни хора, политици, спортисти събития и естествени пейзажи от планините Рила и Пирин.

За първи път фотоизложбата бе подредена през 2020 година с концепцията да бъде пътуваща, само че поради пандемичните ограничения против корона вируса, тя не можа да се реализира. С поддръжката на Община Благоевград събитието, проведено от локалното сдружение на Съюза на българските публицисти става действителност през месец май.
Парк „ Пирин “ и Българска телеграфна агенция осигуриха финансовата поддръжка на самодейността.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР