На 13-15 февруари Дубай (ОАЕ) беше домакин на следващата Световна

...
На 13-15 февруари Дубай (ОАЕ) беше домакин на следващата Световна
Коментари Харесай

За срещата на върха на Световното правителство в Дубай. Край на конспирациите!

На 13-15 февруари Дубай (ОАЕ) беше хазаин на идната Световна среща на върха на държавното управление ( WGS ). Името постоянно се превежда като Световна среща на върха на държавните управления, само че е по-добре да се преведе по друг метод: Световна среща на върха на държавното управление.

Това схващане за марката на срещите в Дубай значи, че конспирацията към този момент не съществува. Някогашният скришен скрит план против човечеството е оголен.

На последната среща в Дубай участваха 20 президенти на страни, в това число президентът на Азербайджан Илхам Алиев. Присъстваха над 250 министри, представители на над 80 интернационалните организации. Общо се събраха над 10 000 държавни и публични дейци, специалисти от целия свят.

WGS е много млад и наподобява замества застаряващия Davos. Срещите на WGS започнаха през 2013 година и от този момент се организират всяка година в Дубай. Председател на WGS е Мохамад Ал Гергауи (министър на кабинета на ОАЕ), а дама на име Охуд бинт Халфан Ал Руми (държавен министър за публичното развиване и бъдещето на ОАЕ) е заместник-председател на организацията. Омар Султан Ал-Оламах (министър на изкуствения разсъдък на ОАЕ) е ръководещ шеф на WGS.

Дневният ред на първата среща на върха (2013 г.) включва разискване на въпроси като подсилване на доверието на жителите в държавните органи; обществените мрежи като инструмент за гражданско участие; публично-частното партньорство; премерване на развиването.

През 2014 година главните тематики бяха: нововъведения в даването на обществени услуги; потреблението на осведомителни технологии за включване на жителите в държавни инициативи; цифровото държавно управление. През 2015 година основна тематика беше основаването на „ умни градове “.

Темите през 2016 година включват: задачите за стабилно развитие; роботика и неестествен интелект; геномна медицина и биометрия. През 2017 година срещата на върха се концентрира върху тематиките за изменението на климата и продоволствената сигурност; особено беше подчертана тематиката, която беше наречена „ благосъстоянието и щастието на жителите “.

WGS разиска и тематики като цифровизацията на всички аспекти на човешкия живот и обществото; климат и зелена стопанска система, епидемиологичен надзор и имунизация, изкуствен интелект. Писал съм доста по тези тематики и мога да кажа още веднъж, че взети дружно, те отразяват проект за световния хайлайф да завземе властта на планетата.

Същото се прави и от Световния стопански конгрес, спонсориран от Клаус Шваб. В книгата си „ Четейки Шваб. Приобщаващият капитализъм и огромното рестартиране. Открит скрит план против човечеството “ (М.: Книжный мир, 2021 г.) се пробвах да разкрия смисъла на многословните изказвания на Шваб за „ напредък “, „ стабилно развиване “, „ зелена стопанска система “, „ умни неща “, „ изкуствен интелект “, „ имунизация “, „ приобщаващ капитализъм ” и прочие Всичко това обаче е димна завеса. Зад думите стои проект за заличаване на суверенните страни, създаване на международна страна, основаване на международно държавно управление.

WEF и WGS построяват взаимно „ смелия нов свят “. Всеки път Шваб, говорейки в Дубай (той е непрекъснат член на WGS ), все по-откровено разкрива желанието на международния хайлайф. Ето фрагмент от неговата тирада в Дубай на 13 февруари 2023 година: „ Сега се движим по експоненциален път на развиване. Проява на това развиване е изкуственият разсъдък, само че освен той, само че и метавселените, новите галактически технологии, синтетичната биология... Животът ни след към 10 години ще бъде напълно друг, ще бъде повлиян от всички тези технологии. Който ги има, в прочут смисъл ще има света. “

Този път обаче в Дубай имаше скандално събитие. Това беше речта по видеовръзка на ръководителя на Twitter, Tesla и SpaceX милиардера Илон Мъск. Всички го чакаха да приказва за зелена сила и електрически транспортни средства. Той в действителност стартира с това, само че по-късно сподели: актуалната стопанска система с изкопаеми горива има доста огромна индустриална база; и даже в случай че всички създадени коли станат електрически, ще отнеме доста време, с цел да се размени съществуващата комбинация. „ Бих приказвал за времева рамка от 30-40 години “, означи Мъск.

И тогава Илон Мъск ненадейно заприказва за заканите от глобализма и опитите за основаване на международно държавно управление. „ Знам, че сме на срещата на върха за международното ръководство, само че мисля, че би трябвало да сме малко загрижени за образуването на международно държавно управление, което е прекомерно обединено… Трябва да избегнем цивилизационен колапс заради прекалено много съдействие сред държавните управления “, сподели Мъск.

Този американски милиардер счита, че обособените страни би трябвало да се съсредоточат върху вътрешните си проблеми. Например, погрижете се да спрете процеса на понижаване на раждаемостта.

Ограничената взаимосвързаност на народите и страните нормално спасяваше човечеството от заличаване. Падането на римската цивилизация, сподели Мъск, не означаваше края на историята; това беше последвано от разпространяването на исляма, развиването на науката в други елементи на Европа... Ако светът е прекомерно взаимозависим, едно пагубно събитие може да докара до международна злополука. А актуалният свят е прекалено взаимозависим. Продължаването на глобализацията е смъртоносно рисково за човечеството.

Завърших скорошната си публикация за последната среща на върха в Давос с думите: „ Група плутократи изцяло дискредитираха концепцията за годишни конгреси в Давос. Това беше 53-тата годишна среща. Много е допустимо 54-та към този момент да не бъде “.

Речта на Илон Мъск в Дубай изглеждаше алегорична: тя прокара чертата под ерата на глобализацията, разкривайки смисъла на WGS. Бих желал да мисля, че срещата на върха в Дубай беше последната. И няма да има последваща среща на върха на " международното държавно управление ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР