На 12 юни 2023 г. супергрупата Hollywood Vampires ще излезе

...
На 12 юни 2023 г. супергрупата Hollywood Vampires ще излезе
Коментари Харесай

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери идват в София на 12 юни

На 12 юни 2023 година супергрупата Hollywood Vampires ще излезе за първи път пред българската аудитория в „ Арена Армеец “. Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith ще зарадват родната аудитория с едни от най-големите рок шлагери на всички времена, а към тях ще се причисли и китаристът на Томи Хенриксен.

 
 
Концертът в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената след 3-годишна пауза.

“Вече изминаха три години, от както бяхме на турне с " вампирите ". Нямам самообладание да се съберем още веднъж с момчетата, обичам това, че съм част от групата. Моята тайфа е страхотна, само че това да пея с Hollywood Vampires е изцяло друго преживяване “, съобщи Алис Купър.

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери основават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, умряли през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите шлагери на митове като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред почитателите си супергрупата ще извърши и личен репертоар от последния им студиен албум “Rise ” (2019), който включва синглите " Heroes ", " The Boogieman Surprise " и " Who’s Laughing Now ”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР