На 12 ноември 1933 година мъж на име Хю Грей

...
На 12 ноември 1933 година мъж на име Хю Грей
Коментари Харесай

90 години след първата снимка на чудовището от Лох Нес: Има ли все още вярващи в съществуването му?

На 12 ноември 1933 година мъж на име Хю Грей може би стартира мистериозните теории, правейки първата известна фотография на създание, плуващо в езерото Лох Нес. Или както множеството биха споделили – неидентифициран обект, плаващ във водите. Така или другояче изображението провокира вълнообразен резултат, който към момента се усеща и до през днешния ден, като хората от целия свят посещават Лох Нес с вярата сами да снимат " чудовището от Лох Нес “.

Сред тях е имало и неслучайни туристи. Екипи от следователи, подводни фотографи и екипи за търсене са се пробвали да намерят безапелационни доказателства за прословутия " воден звяр “, прочут още като Неси.

90 години след първата фотография, за която се твърди, че е на чудовището – има ли към момента вярващи в съществуването на чудовището, или езерото и историята са единствено туристите? Вече има минимум 1155 изказвания, че е забелязано чудовището, а броят им пораства. Многобройни теории са показани през годините, в това число, че създанието може да е праисторическо морско влечуго, плуващ цирков слон или, неотдавна, гигантска змиорка.

Най-известното изображение е оповестено за първи път през 1934 година, само че е доказано като машинация.

" Истински или не, печелят всички “, споделя локалният предприемач Уили Камерън, представен от bTV. Компанията му дава услуги на кино и медийни екипи на място в езерото.

Той пресмята, че единствено тази година към два милиона туристи от цялостен ​​свят са посетили Лох Нес, " евентуално генерирайки над 55 милиона паунда за стопанската система “, 

" Дори в случай че изкуственият разсъдък излезе на следващия ден със 100 аргументи за какво в Лох Нес няма нищо, повярвайте ми, 50% от хората биха вярвали, че има нещо в Лох Нес. И да е там, и да не е – няма разлика. Хората обичат мистерията “, изясни 72-годишният мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР