На 12 март, неделя, от 10:00 до 17:00 часа, в

...
На 12 март, неделя, от 10:00 до 17:00 часа, в
Коментари Харесай

Софийският университет организира Дни на отворените дни

На 12 март, неделя, от 10:00 до 17:00 часа, в Централното предверие на Ректората на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ ще се организира събитието „ Ден на отворените порти “, проведено от Студентски съвет при Софийския университет.

На събитието ще бъдат показани пред бъдещите първокурсници специалности от всички шестнадесет факултета на Софийския университет. Освен това присъстващите кандидат-студенти ще могат да научат малко повече за научната активност, която се развива в границите на факултета, в който попада мечтаната от тях компетентност.

Бъдещите кандидат-студенти ще имат опцията да научат повече и за опциите отвън аудиториите на университета като да вземем за пример за подвижност за образование по програмата " Еразъм+ ", студентски общежития, стипендии и всичко останало, което ги интересува.

„ Ден на отворените порти “ на Софийския университет е идеална опция за тези, които търсят да продължат своето обучение в региона на филантропичните, формалните и естествените науки. Това събитие ще бъде потребно за всички, които търсят информация за избор на професионалното си развиване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР