На 12-и юли, понеделник, от 18.45 часа в Арт Салон

...
На 12-и юли, понеделник, от 18.45 часа в Арт Салон
Коментари Харесай

Предстои юбилейна среща на клуба за развитие на лидерски умения във Варна

 На 12-и юли, понеделник, от 18.45 часа в Арт Салон Радио Варна ще се организира юбилейна среща №50 на Varna Toastmasters. Клубът е част от интернационалната организация Toastmasters International. С присъединяване си в него всеки може да развие своите лидерски качества посредством умения за обществено говорене, интензивно слушане, диспути, импровизации, предоставяне и приемане на противоположна връзка.

В морската ни столица е първият клуб със срещи, които се организират напълно на български език. Повече от 150 авансово готови речи са били показани, а в модула с импровизации са показали своята бърза мисъл над 300 пъти членове на организацията и посетители на събитията.

“Като част от интернационално одобрена организация ние имаме достъп до потвърдена към този момент 96 години стратегия на образование. Тя включва усвояването на разнообразни стилове за представяне пред аудитория, а също и умения за интензивно слушане, предоставяне и приемане на противоположна връзка, майсторство при импровизации, диспути. " - показва клуба Ивайло Георгиев, който е Президент с мандат 2021-2022 на Varna Toastmasters.

Част от офицерския екип са също Светлин Тодоров - Вицепрезидент Образование, Светослав Ников - Вицепрезидент Членство,  Радослав Георгиев - Вицепрезидент Връзки с обществеността, Теодора Янакиева - Секретар и Велина Неделчева - Отговорник срещи.

Varna Toastmasters ще организира юбилейна среща № 50 в сходство с противоепидемичните ограничения и по тази причина е нужна предварителна безвъзмездна регистрация на: https://varnatoastmasters.com/calendar/
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР