На 12 декември 2018 г. в 05,50 ч в община

...
На 12 декември 2018 г. в 05,50 ч в община
Коментари Харесай

Украинец помете три паркирали коли и подпорна стена на мандра

На 12 декември 2018 година в 05,50 ч в община Търговище – на паркинг пред мандра в село Давидово, правоспособният лидер S. M., на 59 години, жител на Република Украйна, управлявайки влекач „ Ивеко Стралис “ със софийска регистрация с прикачено към него полуремарке „ Кроне “, също със софийска регистрация, и двете – фирмена благосъстоятелност, при маневра завой наляво е блъснал три правомерно паркирани МПС: лек автомобил „ Киа Черато “ с търговищка регистрация – благосъстоятелност на 51-годишен мъж от Търговище; лек автомобил „ Ауди А 4 “ с търговищка регистрация – благосъстоятелност на 36-годишен мъж от Търговище, и лек автомобил „ Митцубиши Паджеро “ с търговищка регистрация – благосъстоятелност на 43-годишен мъж от Търговище.

Впоследствие при осъществяване на маневра „ придвижване на заден ход “ лидерът на влекача, не се е съобразил с това, че пътят зад него не е свободен, и е блъснал към 10 кв м подпорна стена – благосъстоятелност на мандрата.

В резултат на случая са породени обилни материални вреди на посочените нагоре МПС. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище.

На лидера са взети проби по надлежния ред за вероятно съществуване на алкохол в издишания въздух и за вероятно ръководство на МПС под въздействието на наркотиччни субстанции или техни аналози. И двете проби са негативни. По случая е формирано досъдебно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР