На 12 април 2023 г. – денят на свикването на

...
На 12 април 2023 г. – денят на свикването на
Коментари Харесай

bTV ще проследи на живо свикването на 49-ото Народно събрание

На 12 април 202 3 година – денят на свикването на новия парламент, bTV ще наблюдава онлайн политическите пристрастености с изключително студио и специфични излъчвания на bTV Новините.

От 8:00 до 12:00 часа ще излъчим изключителното студио „ Парламент 49. Време за избор “, в което феновете ще могат да проследят онлайн откриването на новото Народно заседание и речите на депутатите. Водещ от студиото на bTV ще бъде журналистът Златимир Йочев, а онлайн от Парламента в изнесено студио – Мария Цънцарова. Репортерите на bTV Новините ще са в постройката на Народното събрание – Ванина Недкова  ще има специфичен сегмент с забавни посетители в коридорите и дружно с останалите политически кореспонденти - Десислава Ризова, Теодора Енчева, Елица Попова, Гергана Венкова, Митьо Маринов и Румен Скрински ще са на всички най-важни точки с картина от събитията и първи реакции. Мария Цънцарова ще приказва с най-знаковите лица в новите парламентарни групи, а гостите на Златимир Йочев ще проучват първите ходове на новите депутати и политическите послания на партиите. На фокус ще бъдат и горещите тематики елементарно ли ще бъде определен нов ръководител този път, какви са провокациите пред новите депутати, има ли възможност за сформиране на държавно управление или за следващ път вървим към длъжностен кабинет и нови предварителни избори?

След свикването на новия парламент, обедната емисия на bTV Новините ще стартира обичайно в 12ч . и ще бъде с дълготрайност 60 минути, с водещи Виктория Готева и Ивайло Везенков.

Актуалното предаване „ Лице в лице “ ще бъде със особено издание от 16 до 18 ч., с спиране за лъчение на следобедната емисия на bTV Новините в 17 ч. В него водещата Цветанка Ризова ще разяснява със своите посетители събитията от деня и тяхното значение за бъдещето на България.

Централната емисия на bTV Новините стартира в 19:00 ч . и в този ден ще бъде излъчена от две места, като Виктория Петрова ще се включва онлайн от Парламента, а Юксел Кадриев ще води от студиото на bTV Новините.

Програмата на bTV в сряда ще стартира както нормално с „ Тази заран “ в 6:00, като до началото на специфичното студио ще осведомяваме феновете за всички други значими тематики от деня. В коридорите на Парламента ще се пренесем от 8 до 12 ч. като протичащото се феновете могат да проследят с изключение на в ефира на малкия екран, и на всички bTV платформи – онлайн в уеб страниците btvnovinite.bg и btvplus.bg, както и по bTV Радио.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР