На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на

...
На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на
Коментари Харесай

Нови подробности за Георги, убил две момичета в София СНИМКИ

На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на Георги Семерджиев поради приложимост на 2 типа амфетамини по данни на 24 часа. Той е издирван за злополука, при която нощес в София починаха 2 девойки на 22 година и 26 година в София.

Преди 3 седмици Семерджиев е бил спрян от патрул в столичния кв. " Студентски град ", тъй като имал несъответстващо държание на пътя. При инспекцията, служителите на реда разкрили съществуването на двата типа дрога. Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не съблюдава разпоредбите. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска брошура има 39.

Оказало се, че това не е първият път, в който Самуилов е с взета брошура. Столичната Пътна полиция му взела българското удостоверение за ръководство през 2014 година поради алкохол. Тогава някогашният футболист, играл в " Левски " и " Спортист " (Своге) си извадил швейцарската.

Той има 6 фиша и 50 наказателни постановления. Заради дрогата в прокуратурата е формирано досъдебно произвеждане. Мъжът се търси поради злополуката нощес, при която умъртви 2 девойки.

Семерджиев не за първи път завладява заглавията по всички неверни аргументи. Той бе арестуван през 2010 година по съмнение за присъединяване в уредени футболни мачове.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР