На 11 януари Възраждане започва подготовката и събирането на подписи

...
На 11 януари Възраждане започва подготовката и събирането на подписи
Коментари Харесай

Възраждане започва подготовката на референдум за запазване на българския лев

На 11 януари " Възраждане " стартира подготовката и събирането на подписи за запазването на българския лев и на финансовия суверенитет на страната.Това разгласи в декларация от парламентарната естрада водачът на партията Костадин Костадинов.

Той заявява, че в идващите три месеца ще съберат над половин милион подписа за провеждането на референдум по тематиката, ще обиколят " улиците, градовете и селата на България ", с цел да изискат от българите поддръжка в борбата за независимост, за правото на избор и за народна власт.

" Без независимост България ще бъде просто територия, ръководена извън и то неприятно ръководена територия ", уточни Костадинов.

По думите му " в България инерцията е надолу ".

" Всички ние знаем, че този парламент е с доста къс политически небосвод. Той беше мъртвороден незабавно след изборите ", акцентира в изказването си той.

" Тук се реализира само и единствено единодушие по въпроси, по които някое непознато посолство е дало предписание да бъдат прокарани избрани решения. "

" Българското общество не има вяра в бъдещето на България. Българският народ смята себе си за жертван ", означи водачът на " Възраждане ".

" Не би трябвало да се върви на избори, споделят, тъй като изборите са нещо неприятно. Дайте да ги забраняваме тогава! Пропагандата внушава на българския народ, че изборите са нещо скъпо, нещо неприятно, нещо, което основава чувството за неустановеност, за рецесия ", сподели още Костадин Костадинов.

Най-важният въпрос оттук нататък за " Възраждане " до края на този парламент е " за свободата и демокрацията, за правото на избор ", посочи той.

Акцентирайки върху демографския въпрос, Костадинов съобщи:

" Какви тъкмо законодателни начинания ще обсъждаме тук, за какви цели приказваме, при изискване, че българският народ безусловно измира, и то поради политиката на българските държавни управления през последните 33 години. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР