На 11-ти април в 15:00 ч. пазарният лидер Практикер ще

...
На 11-ти април в 15:00 ч. пазарният лидер Практикер ще
Коментари Харесай

Практикер ще отвори своя трети хипермаркет в София

На 11-ти април в 15:00 ч. пазарният водач Практикер ще открие своя трети магазин в столицата. Новият обект от веригата се намира на бул. “Никола Мушанов “ 149Б, регион Красно село.

Практикер Красно село е първият обект от изграждащия се търговски комплекс HOLIDAY PARK, който ще разполага с над 31 000 кв.м комерсиална повърхност и ще обезпечи повече от 500 нови работни места.

На разположение на потребителите ще има над 25 търговски обекта и заведения, като хипермаркет на пазарния водач Технополис, Lidl, Decathlon, JYSK, dm, LC Waikiki, Happy Bar & Grill и още доста други. HOLIDAY PARK Красно село ще отвори порти напролет на 2025 година

Новият хипермаркет за дома и градината Практикер Красно село заема повърхност от 11 500 кв.м. За улеснение и облекчение при извършване на покупки, клиентите ще могат да се възползват от безвъзмезден паркинг с над 200 паркоместа, както и от зарядна станция за електрически коли.

Потребителите ще могат да разчитат на богат подбор от повече от 50 000 продукта за дома и градината. Само за Практикер Красно село са готови стотици извънредно атрактивни предложения за първите 10 дни след откриването.

Клиентите ще могат да се възползват и от безвъзмездна доставка в границите на град София, както и от погашение на вноски без оскъпяване за определени артикули.

За Практикер:

Практикер е верига профилирани хипермаркети за дома и градината, основана в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 година и за малко време се подрежда измежду водещите вериги, които развиват този бранш в страната. 

През 2014 година българската компания „ Видеолукс Холдинг “, притежател на хипермаркетите за техника Технополис и ритейл парковете HOLIDAY PARK, придобива целия бизнес на Практикер в България и все още ръководи 17 обекта от веригата в 15 огромни града на страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Шумен, Ямбол, Враца, Добрич, Перник, Пазарджик и Хасково.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР