На 11 ноември американският президент Доналд Тръмп и руският му

...
На 11 ноември американският президент Доналд Тръмп и руският му
Коментари Харесай

Песков: Изборите в САЩ едва ли ще внесат яснота за бъдещето на руско-американските отношения

На 11 ноември американският президент Доналд Тръмп и съветският му сътрудник Владимир Путин ще имат в Париж къса среща " на крайник " и тогава ще обсъдят дата за пълноценни договаряния. Това съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Вчера Тръмп сподели, че евентуално няма да се срещне с Путин в Париж тази седмица в коридорите на формалните празнувания на 100-годишнината от края на Първата международна война.

" Засега се стигна до мнение, че там (в Париж) ще е мъчно да се провежда пълноформатна среща (между Путин и Тръмп) - сподели Песков. - Но при всяко състояние те ще се срещнат " на крайник " и ще се схванат по кое време ще може да се срещнат идния път, с цел да си поговорят обширно. "

По думите му двамата сигурно ще участват дружно на форума на Г-20 в Аржентина на 30 ноември - най-вероятно Путин и Тръмп ще обсъдят в Париж " точно тази опция ".

Днешните междинни избори в Съединени американски щати надали " ще внесат някаква изясненост по отношение на бъдещото развиване на руско-американските връзки " - " към този момент не се обрисуват някакви избрани трендове за нормализация ", уточни представителят на Кремъл.

Песков отхвърли обаче да разяснява обвиняванията по отношение на хипотетичната интервенция на Русия в изборите за Конгрес.

" Не можем да реагираме на нереални аналитици от сферата на кибернетичната сигурност, тъй като не знаем кои са те, схващат ли въобще нещо от киберсигурност. Нямам подготвеност да разясня някак сходни гледни точки ", съобщи прессекретарят на Путин, помолен от публицисти за коментар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР