На 10 януари 2019 година около 17:00 часа в град

...
На 10 януари 2019 година около 17:00 часа в град
Коментари Харесай

Товарен автомобил с незаконна дървесина катастрофира при опит да избяга от полицията

На 10 януари 2019 година към 17:00 часа в град Угърчин служители на реда правят инспекция на товарен автомобил "Пежо Боксер ", с лидер 48-годишен от същия град.

Органите на реда откриват, че мъжът транспортира към 1 куб. метър дървесина за огрев без контролна горска марка и без съпътстващ ги превозен билет. Извикан е екип на ДГС с. Лесидрен за сформиране на акт и товарният автомобил е конфискуван. При превозване на автомобила до град Луковит, лидерът прави опит да избяга и се насочва посока град Плевен. Последван от двамата чиновници с лек автомобил "Опел Астра ", благосъстоятелност на ОД Министерство на вътрешните работи - Ловеч, с включен светлинен и звуков сигнал. В преследването товарният автомобил прави ляв завой от ПП-3 и влиза в село Горни Дъбник. При опит да бъде спрян, удря служебния автомобил като предизвиква ПТП с минимални материални вреди по двата автомобила. Удря се във висок бордюр и стопира.

Местопроизшествието е посетено от чиновници на районно управление (на МВР) Долни Дъбник при ОДМВР – Плевен. На нарушителя е формиран акт по ЗДВП и протокол за ПТП. На водачите са направени алкотестове и пробите са негативни.

Уведомен е проверяващ служител на реда и дежурен прокурор при районна прокуратура – Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР