На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с изключване

...
На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с изключване
Коментари Харесай

Спират водата на 10 октомври в част от столицата

На 10 октомври 2017 година (вторник), по отношение на изключване на махленски тръбопровод и замяна на спирателен кран на бул. „ Васил Левски “, кв. „ Център “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
бул. „ Васил Левски “ сред ул. „ Ген. Йосиф В. Гурко “ и ул. „ Граф Игнатиев “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Ген. Паренсов “ на кръстовището с бул. „ Васил Левски “.

На 10 октомври 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване в жк. „ Хаджи Димитър “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в:
бл. 135
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Златица “ до бл. 135.

На 10 октомври 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. Летец “ в кв. „ Кумарица “, гр. Нови Искър се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. " Детска ария ", ул. „ Боровец "
ул. " Летец " от ул. " Снежанка " до ул. " Иван Вазов "
карето от някогашни военни блокове от бл. 1 до бл. 15 на ул. " Летец "
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Летец “ на кръстовището с ул. „ Боровец “.

На 10 октомври 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Вишнева “ в жк. „ Лозенец “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
пл. " Велчова завера " №1
ул. " Арх. Йордан Миланов " от ул. " Йосиф Петров " до ул. " Вишнева "
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Арх. Йордан Миланов “ на кръстовището с ул. „ Вишнева “.

На 10 октомври 2017 година (вторник), по отношение на създаване на сградно  водопроводно отклоняване на ул. „ Средна  гора “ в кв. „ Център “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Средна гора “ от ул. „ Цар Симеон “ до ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Средна гора “ на кръстовището с ул. „ Цар Симеон “.

На 10 октомври 2017 година (вторник), по отношение на замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Момина канара “ в с. Долни Пасарел се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
Карето сред ул. „ Урвич “, ул. „ Вец Пасарел “, ул. „ Искър “ и ул. „ Ракита “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Детелина “ на кръстовището с ул. „ Вец Пасарел “.
След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР