На 10 април 2022 г. Гордън Дъф, ветеран от морската

...
На 10 април 2022 г. Гордън Дъф, ветеран от морската
Коментари Харесай

US ветеран от войната във Виетнам: Инструктори на НАТО и чужди бойци са хванати в капан в Мариупол

На 10 април 2022 година Гордън Дъф, деец от морската пехота във войната във Виетнам, приет за един от най-хубавите експерти по разузнаване, написа следното в американската осведомителна платформа VT (Veterans Today): " Най-накрая имаме удостоверение на високо равнище от съветски публични лица, че инструкторите на НАТО и задграничните бойци в действителност са хванати в капан в Мариупол. "

За написаното от американския боен експерт заяви във Facebook специалистът по сигурност Боян Чуков.

" Първо, членът на съветската Държавна дума Адам Делимханов в изявление за RT намерено съобщи, че счита, че там има към 100 такива чужденци и че те поддържат връзка с тях и са правилни слуховете, че се пробват да договорят кулоар за освобождение и бягство. Изглежда, че всички тези клюки за Макрон са били точни. Игор Конашенков, въпреки това, също удостоверява, че е известно, че забележителен брой задгранични бойци са там, тъй като Русия може да ги чуе да приказват на над 6 разнообразни езика при прихванати радиообаждания, " цитира думите на Дъф Боян Чуков.



А преди този момент интернационалният анализатор Боян Чуков разяснява и президентските избори във Франция и данните за хванати в Мариупол висши френски военни:

" Първият тур на президентските избори във Франция ще се организира през днешния ден. В случай, че не се появи нещо екстраординарно сред първия и втория тур на изборите, то победител ще бъде Макрон. Френската електорална система е измислена по този начин, че на президентските избори на втория тур да побеждава кандитатът, който " би трябвало да победи ". Най-добрият съперник за Макрон на втория тур е Марин Льо Пен. Най-неудобният за него съперник на втория тур е представител на умерената десница, който би имал действителни шансове да излезе победител в окончателната конкуренция.

На втория тур сред Макрон и Марин Льо Пен ще се разиграе до болежка познатият във Франция сюжет под лозунга " Всички против фашизма ", " Всички за републиката ", " Срещу екстремизма " и други сходни. С тази формула Жан-Мари Льо Пен загуби през 2002 година балотажа против Жак Ширак. Ерик Земур, Жан-Люк Меланшон и Валери Пекрес са естествена " декорация " на президентската конкуренция.

Единствената въпросителна е дали съветското министерство на защитата ще провежда конференция идната седмица със хванатите непознати инструктори измежду бойците на " Азов " в Мариупол. По неофициални данни измежду тях участват висши френски военни чинове. Това бе повода Макрон през последните дни да търси Путин по телефона 12 пъти за да уреди " филантропични коридори ". Седем опита с хеликоптери и един по море се провалиха в опитите да бъдат евакуирани неуместните за проявление пред медиите непознати инструктори.

Ако се състои идната седмица въпросната конференция на съветското военно ведомство, то има огромна възможност част от френския електорат да се преориентира на втория тур и електоралната поддръжка за Макрон да се окаже по-малка от предстоящата. "



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР