На 1 юни стартира десетото юбилейно издание на ПРОМЯНАТА -

...
На 1 юни стартира десетото юбилейно издание на ПРОМЯНАТА -
Коментари Харесай

Стартира десетото юбилейно издание на ПРОМЯНАТА

На 1 юни започва десетото юбилейно издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с Фондация Reach for Change България. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на 134 организации да подобрят метода на живот и развиване на повече от 360 000 деца и младежи в цялата страна. През 2023 година самодейността ще отпразнува триумфите на общността и ще подчертае смисъла на общественото предприемачество за разрешаването на належащи обществени въпроси, свързани с по-добрия живот на децата и младежите в България. Тазгодишното издание ще предложи задълбочена и интензивна поддръжка на обществени бизнесмени за увеличение на обществения резултат от активността им.

„ За мен е огромна чест да бъда лице на ПРОМЯНАТА 10 години – без значение дали даваме финансова просветеност или оказваме помощ на дребните деца да учат математика. Всеки един план си коства и всеки един ден на тези бизнесмени значи една стъпка напред за едно дете “, показа посланикът на акцията и водеща на Новините на NOVA Ани Салич на, което събра на едно място общността на ПРОМЯНАТА.

Част от юбилейното издание ще станат обществени бизнесмени, които са били селектирани в Акселератора и/или в Инкубатора на ПРОМЯНАТА в предходните издания на състезанието. Те могат да аплайват, като попълнят онлайн формуляр от 1 юни до 19 юни на

„ В юбилейното издание ще вземат участие само планове, които са били част от ПРОМЯНАТА. Ще забележим тяхното развиване, техните нови хрумвания, които ще сме щастливи да осъществяваме дружно. Подкрепата на обществените бизнесмени в България е нашият ангажимент към общото ни бъдеще и дружно с фондация Reach for Change, работихме съществено през всички тези години, с цел да дадем добра основа, солидни познания и финансова поддръжка на бизнесмените, за които децата и младежите в България са идея “, разяснява основният действен шеф на Нова Броудкастинг Груп Красимира Василева Хаджийска.

Шест организации ще влязат в особено създадената за юбилейното издание “Програма за напредък ” на ПРОМЯНАТА 2023. Тя включва съвещания и образования, нужни за реализирането на активността им. Големият победител ще получи безплатно финансиране в размер на 50 000 лева, а другите двама финалисти ще получат рекламен пакет на стойност 30 000 лева в каналите на Нова Броудкастинг Груп, както и поддръжка в правенето на идея на рекламните форми.

“Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change са моторът на общественото предприемачество България. Тази смяна е извънредно значима за децата. Това, което вършат всички тези обществени бизнесмени, е да им подават ръка, с цел да успеят; да ги подкрепят в ученето и да влагат в тях. Ние сме дружно, с цел да помогнем за по-доброто бъдеще на децата и младежите в България “, съобщи Йована Лукич, CSR шеф на United Group

„ Никога не съм си представяла, че цели 10 години ще можем да сътворяваме такова трайно обществено въздействие. Това, което разграничава ПРОМЯНАТА като план е, че се концентрира върху хората, които не стоят безучастни, когато видят проблем в обществото “, добавя София Брейтхолц, изпълнителен шеф на Reach for Change.

За ПРОМЯНАТА

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-добро и несъмнено бъдеще. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА е подкрепила 134 обществени бизнесмени и е оказа помощ на повече 360 000 деца и младежи. Всяка година Нова Броудкастинг Груп влага над 190 000 лева в името на позитивната смяна за децата на България. За приноса си в развиването на благотворителността и новаторския си метод, ПРОМЯНАТА е отличена с 16 влиятелни награди.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР