На 1-ви ноември - Деня на будителите, започна дарителската кампания

...
На 1-ви ноември - Деня на будителите, започна дарителската кампания
Коментари Харесай

"Еконт" и "Заедно в час" обединяват усилия в инициативата "Куриери на бъдеще"

 ekont
На 1-ви ноември - Деня на будителите, стартира дарителската акция " Куриери на бъдеще ", проведена взаимно от " Еконт " и " Заедно в час ". Те сплотяват старания в името на общото им предпочитание всяко дете в България да получи достъп до качествено обучение.

Целта е 1 милион лв., които да бъдат събрани в границите на една година, с цел да поддържат активността на " Заедно в час " в другите стратегии на фондацията в цялата страна.

" Куриери на бъдеще " е за всички

Всеки ще може да се включи като донор в " Куриери на бъдеще ". Кампаниите, които ще се случват през годината, ще бъдат оповестени на уеб страницата на самодейността -. Някои от тях ще са особено основани за бизнеси, които споделят идеята на " Еконт " и " Заедно в час ". Други ще са оптимално налични, с цел да може всеки да подари средства по най-удобния за него метод, като отиде до офис на " Еконт " или просто при идната си среща с пощальон на компанията.



Как ще бъдат вложени даренията?

Даренията в акцията ще бъдат вложени за поддръжката и образованието на учители и учебни заведения в цялата страна, с които фондация " Заедно в час " работи. Това са учители, шефове и цели учебни колективи, които развиват капацитета на всички деца, без значение от провокациите на средата, в която порастват. Те са будители, подготвени да учат и да се развиват в името на учениците и по-доброто бъдеще на цялото общество.

Ето какво споделя Венцислава Николова, началник " Подбор и Център за познание " в " Еконт ":

" Мечтата на " Еконт " е в България да имаме едно богато, добре уредено общество от свободни хора. Всички пътища към тази фантазия минават през качествено обучение, налично за всяко дете в България - съществена цел на фондация " Заедно в час ". Тази цел не зависи единствено от един преподавател, едно учебно заведение, едно министерство, една организация или един бизнес. Зависи от всички нас. За да я реализираме, би трябвало да обединим старания. "

Траян Траянов, изпълнителен шеф на " Заедно в час ", за старта на " Куриери на бъдеще ":

" Качественото обучение за всяко дете е цел, която през днешния ден има особена значимост и в действителност може да сплоти и промени обществото ни в позитивна посока. Само през качествено обучение ще преодолеем рецесиите на сегашното и ще живеем в по-сигурно, по-благоприятно и уредено бъдеще. Щастливи сме, че в лицето на " Еконт " намираме правилни съидейници. Каним към общата ни идея да се причислят и други компании и всички, които имат вяра в силата на образованието. "

Какви ще са резултатите за бъдещето

А по какъв начин могат да наподобяват средата и методът ни на живот в бъдещето, в случай че действаме като общественост през днешния ден и влагаме в качественото обучение на всички деца, ще може да четете и в специфичния план " Новини от бъдещето ", създаден от " Дневник ".

Подкрепи " Куриери на бъдеще " през днешния ден. Можеш да направиш подаяние във всеки офис на " Еконт ", през пощальон на компанията или през уеб страницата на самодейността -.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР