На 1 октомври, когато се отбелязва Международният ден на възрастните

...
На 1 октомври, когато се отбелязва Международният ден на възрастните
Коментари Харесай

Във Видин отбелязаха Международния ден на възрастните хора

На 1 октомври, когато се отбелязва Международният ден на възрастните хора, заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова стана част от тържествата на пенсионерски клубове от видинския район. Борисова почете членовете на организациите „ Бъдин “ и „ Златна есен “.

Сред присъстващите имаше и от клубовете в Дунавци, Брегово и Ново село. Тя изрече благодарност за поканата и пожела на възрастните хора да са здрави, да се радват на дългоденствие и постоянно да са заобиколени от любовта на обичните хора. Борисова сервира и специфичен подарък на ръководителя на туристите ветерани във Видин Веселин Габерски, който през днешния ден чества своя рожден ден.

Заместник-кметът бе посетител и на тържеството на членовете на „ Белия Дунав “. Борисова приветства всички празнуващи, както и гостите от прилежащ Зайчар. Тя благодари на хората от „ златната “ възраст, че вземат участие интензивно в публичния живот в Община Видин. „ Ние показваме дълбоката си благодарност към Вас и помнете, че Вие сте нашият образец “ – сподели Борислава Борисова. След което сервира на ръководителя на клуба Надежда Гъжева приветствен адрес във връзка днешния празник.

По случай 1 октомври Община Видин изпрати приветствени адреси до всички пенсионерски клубове, регистрирани на територията на Община Видин. „ Всички Вие сте дали своя принос за обществото, за развиването на Видин, на своя роден край и на България! Отгледали сте с доста самообладание и безрезервност деца и внуци, предали сте им най-важните уроци и морални полезности. Затова през днешния ден се прекланяме пред Вашето достойнство “, се споделя в адресите до възрастните хора.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР