На 09.10.2020 г. в Парк хотел „Витоша“, Патентно ведомство на

...
На 09.10.2020 г. в Парк хотел „Витоша“, Патентно ведомство на
Коментари Харесай

Патентното ведомство с важна информация за индустриална собственост СНИМКИ

На 09.10.2020 година в Парк хотел „ Витоша “, Патентно ведомство на Република България организира четвъртия от поредицата обучителни семинари на тематика: „ Начини на отбрана на обектите на индустриална благосъстоятелност и изгодите от това. Закрилата на новаторски решения със удостоверение за регистрация на потребен модел и документ за нов вид растения и порода животни “.



Семинарът беше публично открит от доктор Давид Сукалински – заместник-председател на Патентно ведомство на Република България.



Участниците – представители на дребни и междинни предприятия, представители по индустриална благосъстоятелност, потребителите на услуги и жители, бяха осведомени в детайли и задълбочено със характерната материя по процедурата за регистрация на откритие с потребен модел, подаване на интернационалните поръчки за патент за откритие по Договор за патентно коопериране посредством Патентно ведомство като Получаващо ведомство, закрилата на новите сортове растения и породи животни по народен и интернационален ред, както и разногласия по отношение на правото върху потребен модел.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР