На 06 януари, сряда, държавният глава и върховен главнокомандващ на

...
На 06 януари, сряда, държавният глава и върховен главнокомандващ на
Коментари Харесай

Радев ще участва в ритуала по освещаване на бойните знамена и ще посети Калофер

На 06 януари, сряда, президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще взе участие в церемонията по освещаване на бойните флагове и знамената светини на Българската войска. Ритуалът ще се състои от 11.00 часа на пл. „ Свети Александър Невски “, оповестиха от прессекретариата на президента.
Президентът ще одобри почетния строй на представителните елементи на Българската войска и ще постави венец пред паметника на Незнайния боец. В 15.00 часа президентът Румен Радев ще бъде в Калофер по случай отбелязването на 173-ата годишнина от рождението на Христо Ботев.
 Мъжко хоро за Йордановден в Калофер въпреки всичко ще има Мъжко хоро за Йордановден в Калофер въпреки всичко ще има
Мъжко хора в Калофер ще има, само че няма да е в същия тип като до момента. Това заяви за радио " Фокус " кметът на Калофер Румен Стоянов. Той о...
Президентът ще посети мемориалния комплекс „ Христо Ботев “, паметника на Ботьо Петков, бащата на революционера и стихотворец, както и Национален музей „ Христо Ботев “.
В Калофер Румен Радев ще организира среща с представители на Националното съдружие на кметовете на кметства и кметските наместници в Република България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР