На 05.09.2020г. община Костинброд, заедно с Общински съвет-Костинброд и Ловно-рибарско

...
На 05.09.2020г. община Костинброд, заедно с Общински съвет-Костинброд и Ловно-рибарско
Коментари Харесай

Язовир Маслово събра най-добрите риболовци

На 05.09.2020г. община Костинброд, дружно с Общински съвет-Костинброд и Ловно-рибарско сдружение “София-Запад ” проведоха съревнование по любителски лов на риба на язовир „ Маслово ”, гр.Костинброд.
Правилата на днешното съревнование бяха по същия правилник, както миналогодишните – със съдии, номерирани риболовни места, чоп, статуетки за класиралите се и дарове от нашия спонсор – ловно- риболовен магазин - Николай Николов.
Риболовното съревнование дава началото на празниците на град Костинброд, отдадени на „ 46 години град Костинброд “ и по този мотив всеки участник получи по минерална вода от спонсорите ни Кока Кола Хеленик БКБ.
Председателят на Общински съвет-Костинброд доктор Атанас Тенев, дружно с общинския консултант господин Живко Георгиев и шефът на Общински Инспекторат господин Димитър Георгиев бяха обезпечили всичко нужно за риболовното съревнование.
На любителското съревнование участваха и господин Трайко Младенов-кмет на община Костинброд, госпожа Мариана Коцева – шеф на общинското сдружение „ Нива Комерс ” и Александър Спасов– шеф на „ Водоеми и пазари “-гр.Костинброд.
Състезанието стартира тъкмо в 9:00 часа съгласно авансово оповестената стратегия и приключи тъкмо в 12:00 часа.

Първи получиха оценките си в категория „ Най-голямо количество риба “.
Първо място: Милчо Милчев с премия статуетка и Болонезе Дюк - 6 метров;
Второ място: Асен Георгиев с премия статуетка и макара;
Трето място: Иван Тодоров с премия статуетка и куфар за такъми.
Награда имаше и за най- възрастен участник. Отличен беше 71-годишния Милчо Милчев, който завоюва стол.
Статуетка „ Най-голяма риба “ отиде при Владислав Петров, който завоюва макара и телемач. Той съумя да улови една щука с тегло от 870 гр.

Специалните награди бяха извънредно заслужени и с неповторими дарове, обезпечени от общински съвет-Костинброд и спонсорът на надпреварата ловно - риболовен магазин Николай Николов.
 В Костинброд строят първи на Балканите детски оздравителен онкоцентър В Костинброд строят първи на Балканите детски оздравителен онкоцентър
Възстановителен център за деца с онкохематологични болести ще проработи в община Костинброд, където деца и техните фамилии ще бъда...
Награда от Кмета на община Костинброд за „ Купата на Костинброд ” отиде при Мария Данаилова. Журито дефинира тази премия да е за най-малкия риболовец на днешното съревнование, а в тази ситуация - на 6 години.

Наградата от Общински съвет-Костинброд отиде при Иван Тодоров. Той улови максимален брой риби – 64 броя уклей.
Специални награди имаше и за 10 доброволеца, почистили шавара на язовира за днешното съревнование. Плакет “Добрият образец ” получиха Димитър Георгиев, Николай Николов, Александър Петков, Добрин Витов, Явор Арсов, Георги Георгиев, Георги Иванов, Денис Величков, Павлин Милев и Виктор Борисов.
Честито на спечелилите! Очакваме феновете на риболова и другата година на шестото Риболовно съревнование за “ Купата на Костинброд ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР