На 04.01.1992 г. отваря врати първото частно здравно заведение в

...
На 04.01.1992 г. отваря врати първото частно здравно заведение в
Коментари Харесай

Болница ВИТА стана на 32 години

На 04.01.1992 година отваря порти първото частно здравно заведение в София - ВИТА.

Идеята за основаването на медицински център, който да предлага на пациента качествена здравна грижа, диагностика и лекуване, се ражда няколко месеца по-рано. Този център е сбъднатата професионална фантазия на доктор Стоянка Стойнова и доктор Тихомир Савчев.

Днес означаваме 32 години на Болница ВИТА - доболнична (ДКЦ) и болнична (МБАЛ). Болница ВИТА разполага с две бази в София – на ул. Драговица №9 и на ул. “Филип Кутев “10. МБАЛ ВИТА разполага с 13 отделения и клиники, 8 операционни зали, самостоятелни родилни зали, удобни студиа за престоя на пациентите. В диагностично-консултативните кабинети преглеждат лекари с над 30 специалности.

Очаква ни една нова вълнуваща година, наситена с доста събития, ориентирани към профилактика, повишение на здравната просвета и удовлетвореността на нашите пациенти. Възстановяваме програмата за преданост , с която ще подарим на нашите дългогодишни пациенти и техните фамилии преференциални условия за прилагане на медицински услуги.

Месец януари е отдаден на бебетата на ВИТА с кулминационна точка на 21 януари - Ден на родилната помощ, когато ще отбележим раждането на БЕБЕ 10 000 в нашето родилно поделение. Ще стартираме нов подкаст, отдаден на забременяването, в който ще гостуват водещи репродуктивни експерти, акушер-гинеколози и други специалисти, с цел да споделят своя опит и рекомендации към бъдещите родители.

На 10 февруари ще отбележим 13-ия рожден ден на ВИТА Инвитро център с Ден на отворените порти.

Посвещаваме месец март на битката с наднорменото тегло и затлъстяването . С осведомителна акция за другите способи за лекуване, предлагани в Болница ВИТА, ще отбележим Световния ден за битка със затлъстяването.

По мотив Световния ден на здравето през април, ще предложим специфични профилактични пакети, с цел да подпомогнем предварителната защита на разнообразни болести .
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР