На 01.06.2018г. стартира срокът за подновяване на членството в официалния

...
На 01.06.2018г. стартира срокът за подновяване на членството в официалния
Коментари Харесай

Стартира подновяване на членството в официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България

На 01.06.2018г. започва срокът за възобновяване на участието в формалния почитател клуб на Манчестър Юнайтед в България. Кампанията е за новия сезон 2018/2019 и ще продължи до 31.07.2018г.

В този интервал всеки почитател на „ алените дяволи “ ще може да възобнови участието си или да стане част от обществото на Манчестър Юнайтед в България, в случай че към момента не е. Подновяването се реализира по банков път, като годишната такса към Англия е 38 паунда, има и понижение за по-малките почитатели (под 18-годишна възраст) – 27 паунда. Членският импорт към българския почитател клуб е 40лв годишно.

Основната цел на българския почитател клуб сега е да извоюва своето място в Топ 10 измежду страните с почитател клубове на английския отбор и да усъвършенства личния си връх от предходната година, когато стана втори в Европа и четвърти в света. Главният аршин за реализиране на тази цел е броят членове на клуба да наброява най-малко 350 индивида. За да е измежду първенците, родният почитател клуб би трябвало да измести някои от досегашните клубове в Топ 10, а точно тези на Хонг Конг, Скандинавия, Англия, Гибралтар, Гърция и Малта.

Такова достижение би довело до повече привилегии за нашите ентусиасти. Наличието на повече членове, от своя страна дава достъп до повече билети за мачовете, срещи с футболисти от първия тим на Manchester United и редица други.

Историята на Официалния почитател клуб на Манчестър Юнайтед стартира през 2009 година, когато най-верните последователи на британския футбол се сплотяват и от любовта към играта и британския тим. Превръщайки се в формален почитател клуб в България, отговорностите на членовете също се усилват. С дейностите си, те се стараят да бъдат добър образец за обществото и най-много за децата в България, като се стремят да притеглят други организации и хора, съпричастни с техните хрумвания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР