Н аше момче гушна бившата изгора на футболната звезда Кристиано

...
Н аше момче гушна бившата изгора на футболната звезда Кристиано
Коментари Харесай

Мистър София награби Ирина Шейк, щракна се с Джорджо Армани

Н аше момче гушна някогашната възлюбена на футболната звезда Кристиано Роналдо - съветския топмодел Ирина Шейк, писа „ Телеграф “.



Става дума за носителя на купата „ Мистър София 2015 “ Ивел Йорданов, който преди време бе рекламно лице на бельото на португалеца. От няколко години търновецът живее в Швейцария, където се занимава с търговия на нефт.

Именно по този мотив той е бил в Милано и е отседнал в хотела на Армани. 28-годишният българин е обядвал в ресторанта със свои познати.



„ До нас беше седнала Ирина и се заговорихме инцидентно. Наистина толкоз привлекателна жена, че е мъчно да отлепиш взор от нея. В края на обяда си направихме обща фотография. Ослепително магнетична дама, която като се изключи че печели с невероятния си външен тип и дълбочината на погледа си, в действителност е доста културна и усмихната “, описа пред „ Телеграф “ Ивел.

Малко по-късно той се е срещнал персонално и с именития дизайнер Джорджо Армани.



„ Бях поканен на събитието от дама, доближена на фамилията. Ревюто беше на Haute Couture - единствено женска сбирка. Много красиви дамски рокли. След ревюто бях в непосредствена непосредственост до Джорджо Армани. Имаше две негови асистентки, които му бутаха всякакви звезди да се снима с тях. Аз го погледнах за малко и той също ме видя. Усмихнах му се и той ми направи знак да се приближа. Запознахме се, поздравих го за работата му и си направихме фотография. Когато си до този човек, можеш да изпитваш единствено голямо почитание и почит за неговите достижения “, добави още Йорданов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР