Мюнхен. Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията

...
Мюнхен. Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще участва в конференция Разказ за множество флангове: НАТО и нуждата от стратегия за Черно море в Мюнхен

Мюнхен. Председателят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание (НС) Цветан Цветанов ще взе участие в конференция на тематика " Разказ за голям брой флангове: НАТО и потребността от тактика за Черно море " в Мюнхен. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Събитието се провежда от Германската атлантическа асоциация, взаимно с държавното Канцлерство на Бавария в Мюнхен, като част от Мюнхенската конференция по сигурността. Конференцията е част от серията на високо равнище " Разговори по въпросите на сигурността в Принц-Карл-Пале ".
Цветан Цветанов ще взе участие в спор дружно с министъра на защитата на Румъния, командващия военачалник на американската войска за Европа и грузинския външен министър. Встъпителни изявления по тематиката ще създадат доктор Флориан Херман - член на Ландтага, баварски държавен министър и шеф на държавното Канцлерство на Бавария, Кристиан Шмидт - член на Бундестага, ръководител на Германската атлантическа асоциация и някогашен федерален министър на земеделието и дипломат Волфганг Ишингер - ръководител на Мюнхенската конференция по сигурността.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР