Мястото на този шмайзер не е в центъра на моята

...
Мястото на този шмайзер не е в центъра на моята
Коментари Харесай

Петър Москов: Политиката на Радев превръща България в следващата Украйна, искам оставката му

" Мястото на този шмайзер не е в центъра на моята България. Той е знак на подчинението, на зависимостта, взаимозависимост на престъпния преход по модела на Русия, на този със шмайзера, знак на неналичието на национално достолепие ", съобщи в избирателен спор по бТВ водачът на КОД лекар Петър Москов.

Той напомни, че КОД е инициирал подписка и е основал фондация за построяването на монумент на всички починали за освобождението на България.

" Докато има непознат шмайзер в центъра на столицата ние сме подчинена страна ", безапелационен беше той.

" Независимо от отношението ни към Русия, тази Русия е на диктатурата на Путин, на диктатурата на офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), тези, които взривяваха църкви, убиваха свещеници и репресираха интелигенцията ", разяснява той.

" Русия не е политиката на Путин, както и България не е политиката на Радев. Политиката на България при започване на спора беше неуверена тъй като Политическа партия и Демократична България съобразявайки се с съдружния си сътрудник Българска социалистическа партия не можаха да заемат вярната позиция.  А политиката на Радев трансформира България в идната Украйна, в място което не принадлежи нито на единия, нито на другия свят, по тази причина желая оставката на Радев ", съобщи Москов.

" Истината е, че в никакъв случай, по никакъв метод не съм подкрепял и помагал на политиката на президента Радев ", сподели още той.

" Причината за инфлацията и високите цени са две и те са политически. Спекулата е политическа - социализмът и " зеленизмът ", които водят до неспособност за работа. Вие говорите за избавяне на " Мариците ", само че през законодателството на " зелената договорка " вие получавате свръхпечалби ", обърна се той към Георги Кадиев.

Ето това са данните за фамилната компания на Георги Кадиев - " Енерджи съплайс грийн ". Вижте какви са финансовите резултати от 2013 година преди да станете заместител министър и след 2014, когато сте заместник-министър. Фирмата на Кадиев е получавала по 500 лв. на мегават, при цена 50 лв., продавайки въглеродните квоти с 2000% нарастване на облагата ", съобщи Москов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР