МВР току-що излезе с информация за скандалните снимки, в които

...
МВР току-що излезе с информация за скандалните снимки, в които
Коментари Харесай

МВР помогнали на Любена да пренесе мебелите, защото в мола било опасно за сигурността й

МВР преди малко излезе с информация за скандалните фотоси, в които се виждаше по какъв начин полицейски чиновници са станали носачи на мебелите на Любена - някогашната брачна половинка на търсения Пепи Еврото. 

Оказва се, че все още на снимката Любена е била с денонощна персонална физическа защита от органите на Столична дирекция на вътрешните работи.

" На 18.06.охраняваното лице отива на пазар в “Икеа ”. След това тя среща компликации при натоварването им. Първоначално чиновниците на Министерство на вътрешните работи отхвърлят, само че защото дълго време никой не се отзовал да помогне на дамата, а подземният гараж е избран като високорисково място, за персонална сигурност и сигурността на охраняваното лице, служителят подхванал дейности да натовари покупките самичък само за по- бързото им отдръпване ".

Припомняме, че Любена Павлова е известна в общественото пространство от години. По време на мандата на Сотир Цацаров тя организираше митинги в негова отбрана и против тогавашния ръководител на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Години по-късно предприемачът Илия Златанов разгласи пред " Антикорупционния фонд ", че е станал жертва на скица за изнудване и лишаване на бизнес, ръководена от някогашния следователи Петров. Тогава ресторант " Осемте джуджета " закупи обществена популярност. Очаквано, прокуратурата не направи безусловно нищо макар доказателствата за брутално изнудване.

Павлова проговори три години по-късно. Тя разгласи, че била скарана с мъжа си, който и взел детето и избягал. И описа детайлности за схемата за въздействие в правосъдната власт, основана от него. Тя приказва в отбрана на Гешев, обяснявайки, че някогашният ѝ мъж е създател на заплашителното писмо до него. След това прокуратурата разгласи, че е почнала дело против него, само че в това време той е липсващ.

Сега от Министерство на вътрешните работи изясняват, че Павлова е с защита по искане на Софийската районна прокуратура, евентуално по делото против някогашния ѝ брачен партньор, по което евентуално е очевидец.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР